2777
2789
عنوان

سيل كرج

461 بازدید | 30 پست

بسه تورو خدا بچه ها

كرج تو شيبه سيل هم بياد نميتونه تا خونه ها بياد 

بعدشم بياد ٧٠ درصد كرج اپارتمان به بالا نميرسه 

بعدم اصلا برسه اينهمه مواد غذايي تو خونه هست نميميريم 

بعدم اصلا بميريم يك جون بيشتر نداريم كه بجاي اه و اوه بهتره از لحظه هامون استفاده كنيم 

چون اگه بياد و بميريم كه خب از اخرين لحظاتمون استفاذه كرديم

اگرم نياد شاد بوديم و الكي غصه نخورديم بسههه انقدر تاپيك نزنيد ديونه ميشم عصبي ميشماااا

قضاوت فقط کار خداست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم معتقدم روزي ميميرم اينكه چجوري معلوم نيست شايد تو سيل شايد زلزله 

انقدر درگيري داريم كه زياد بهش فكر نميكنم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

یچی میگم ناراحت نشن دوستان ولی بچه های تهران و کرج تا الان ۵۰ تا تاپیک به بالا زدن خب خیلی استانها هشدار دادن به استان ماهم هشدار دادن نمیدونم چرا پایتخت نشینا و اطرافش دلشون ایتقد کوچیکه زود میترسن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ما منتظریم سیل بیا تا بیاییم به جنگت😃😃

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

عزیزم هرکسی نگرانه وضعیته خودش و بقیه مردم 

ترس طبیعیه

تو این موقعیتا انقدر فکرا درگیره که به این نمیرسه کرج سدش تا جا میاد و چجوریه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
یچی میگم ناراحت نشن دوستان ولی بچه های تهران و کرج تا الان ۵۰ تا تاپیک به بالا زدن خب خیلی استانها ه ...

تهران چندين سال پيش همين تجريش يه سيل اومد كلي كشته و مجروح داد 

بلاياي طبيعي تو تهران كه فشردس و پرجمعيته خيلي وحشتناكتره 

البته من زياد نميترسم سرنوشتم هر چي باشه قبولش ميكنم 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
یچی میگم ناراحت نشن دوستان ولی بچه های تهران و کرج تا الان ۵۰ تا تاپیک به بالا زدن خب خیلی استانها ه ...

تهران که کسی نیست منم یه ساختمون خالی همه رفتن سفر 

دوستان عزیزم من خانم سعیدی ام