missayli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7857 عنوان اه به چاقی 162 بازدید | 19 پست من لاغرمااا ولی همش باید تو رژیم باشمممم هم چشمم هم شکمم همیشه گشنه ست . ایش شبیه عمه ی چاقم هستم .4 روز رفتم سفر و رستوران گردی 1 کیلو چاق شدم هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم 1398/01/05 | 19:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melody_70 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 1791 متاسفانه توی چاقی ژن خیلی موثره مشکلی که من باهاش درگیرم من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨
پَــروا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 339 یک کیلو ؟! قند عسلم برو دشویی خوب میشی غصه نخور ❤ وزن اصلی اون وزنیه که صبح از خواب بیدار شی بعد اجابت چیز بکشی با حداقل لباس اون وزن شماااس 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
شیمون عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 160 خخخخ عمه چاق😂😂😂😂بیچاره عمه ها - اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَعَلَی آلِ مُحَمَّدٍ یه صلوات مهمونم کن مرسی🤲💋
missayli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7857 متاسفانه توی چاقی ژن خیلی موثره مشکلی که من باهاش درگیرم آرههه دقیقااا سه تا عمه ی لاغر دارم یکی تپللل منم مدل همون تپله هم همیشه در حال رژیمم هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
missayli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7857 یک کیلو ؟! قند عسلم برو دشویی خوب میشی غصه نخور ❤ وزن اصلی اون وزنیه که صبح از خواب بی ... اره دیگه منم به همین طریق وزن میکنم خودمووو ولی قبلا 66 بودم الان 67 شدم در حالی که فدم 174 ه و باید 64 باشم هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
missayli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7857 منم زایمان کردم شکمم افتضاحه اه اخ ایشالا با رژیم و ورزش برمیگرده من مجردم و نباید تمل بشم شب ها سالاد بخور وزنت برمیگرده گن هم یادت نره دوست جان هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
پَــروا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 339 اره دیگه منم به همین طریق وزن میکنم خودمووو ولی قبلا 66 بودم الان 67 شدم در حالی که فدم 174 ه و باید ... تو که خوبی 😎 چه قدی داری بَبَم جان 😈😼 اومدی پز بدی بری😈😈😈😍 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
missayli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7857 چند کیلویی عکسم تو پروفایل هست قدم 174 و الان 67 کیلو شدم هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
missayli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7857 تو که خوبی 😎 چه قدی داری بَبَم جان 😈😼 اومدی پز بدی بری😈😈😈😍 نه به جان خودم . چه فایده خاستگار قد بلند ندارم غصه هام به خاطر قد بلندی بیشترهههه هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
66maryam عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1408 عکسم تو پروفایل هست قدم 174 و الان 67 کیلو شدم خیلی خوبی .بچه داری؟
missayli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7857 خیلی خوبی .بچه داری؟ مجردم خانمی هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم