2777
2789
عنوان

لج کردن شوهر

284 بازدید | 12 پست

وقتی شوهر با ادم لج میکنه چه رفتاری مناسبه؟؟؟

از عید تا حالا سر لباسش با من لج کرده من گفتم شلوار نو بپوش لج کرد شلوار نو رو نپوشید همه جا با اون قدیمیه اومد آبرو ریزی کرد منم دیگه هیچی بهش نگفتم فقط حرص خوردم 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نا محسوس ازشون  تعریف کنید 

بگید  با اون  لباس  چقدر  جنتلمن  ب نظر میان 

چقدر اون لباس بهشون میاد 

چقدر  تیپ شون عالی میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شوهر منم لج کرده .خونه خاهرم بالباس کهنه اومد .الانم قهره 

با من قهر نیست فقط میگه گیر نده همین خوبه 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
نا محسوس ازشون  تعریف کنید  بگید  با اون  لباس  چقدر  جنتلمن  ب ...

باشه ببینم جواب میده یا نه 

نه دیگه ما زدیم ب تیپ وتاپ هم 😊

من فقط بهش گفتم مثل بدبختا لباس میپوشی ابروی من و بردی بدتر کرد منم گفتم هیچی نگم 

باشه ببینم جواب میده یا نه 

با خووو‌ش رویی  بگید  و  رد  شید  و کشش هم ندید اصلا 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
با خووو‌ش رویی  بگید  و  رد  شید  و کشش هم ندید اصلا

باشه ممنون از راهنماییت گلم