meri23 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 عنوان گرفتگی بینی 446 بازدید | 14 پست دخترم۸.۵ماهشه دماغش گرفته وخس خس میکنهازقطره وشربت سیتروزین استفاده کردمنمیتونه بخوابه اصلاراهکاری دارین؟؟؟ امیدت فقط به اون بالایی باشه 1398/01/05 | 03:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریمااااااااااا عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 5334 بچهها همه همینن همش بینیشون کیپ میشهبرای گرفتگی بینی یا سدیم کلراید بریز تو بینیشدوقطره تو هر کدوماگه یه روز در میون ببریش حمام اصلا بینیش نمیگیره چون تو حمام تمیز میشه😊 هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم 😊
meri23 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 برای گرفتگی بینی یا سدیم کلراید بریز تو بینیش دوقطره تو هر کدوم اگه یه روز در میون ببریش حمام اصلا ... ریختم ازصبح فایده ندارههمش ازخواب پامیشه میادرودست وصورتم میخوابه امیدت فقط به اون بالایی باشه
meri23 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 میکن شیرخودتو توبینیش بریزی بازمیشه شنیدم امتحان میکنم مرسی امیدت فقط به اون بالایی باشه
جولیا۷۸ عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7981 بچس دیگه حمامش کن بخور بده بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
جولیا۷۸ عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7981 میگن شیرخودتو تو هربینی بریزیدخوب میشه کاملا درسته بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
مامان_سبحان7 عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 19656 سديم كلرايد خيلي خوبه ولي دختر من الان كه يك سالش هست نميگذاره براش بريزم و به زور و با گريه ميريزم براش ولي دختر من هم چند روز بود اينطوري بود براش شربت پلارژين كيدز گرفتم خيلي بهتر شد ولي فكر كنم زير يك سال نميشه داد .
آلا7597 عضویت: 1394/08/16 تعداد پست: 5370 زیر سرش کمی بلند باشه.قبل خواب قطره بریز با پوار خالی کن.موقع خواب بخور اب سرد روشن کن و تقریبا نزدیک تا بخور راه بینی باز کنه.فقط حواست باشه چیزی روش بنداز بخور آب سرد یکم هوارو سرد می کنه. خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
ریمااااااااااا عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 5334 ریختم ازصبح فایده نداره همش ازخواب پامیشه میادرودست وصورتم میخوابه ببرش یه اب کوچولو بگیر رو بینیش کم باشه ها بالا تر از اون تنگه بین دوچشم نره بالا چون سینوس عفونت میکنه در حد دو سه قطره که نرم شه بیاد بیرون یاقطره رو قبل شیر بریز تو بینیش اگه چیزی باشه موقع شیر درست میشه این بهتره هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم 😊
عسلمن عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 787 ریختم ازصبح فایده نداره همش ازخواب پامیشه میادرودست وصورتم میخوابه عزیزم ای جانم .هر وقت پسرم اینطور میشه ی قطره عرق نعناع میریزم بینیش یا پووار میزنم براش 🙏میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستین
ریمااااااااااا عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 5334 امتحان میکنم مرسی یه کتری اب بذار رو گاز بخارش خوبه بینیشو باز میکنهشیر خودتم بیشتر از یکی دوقطره نریزیا بره بالا عفونت سینوس میاره هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم 😊
meri23 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4234 یه کتری اب بذار رو گاز بخارش خوبه بینیشو باز میکنه شیر خودتم بیشتر از یکی دوقطره نریزیا بره بالا عف ... باشه ممنونم امیدت فقط به اون بالایی باشه