2777
2789

بچهها همه همینن همش بینیشون کیپ میشه

برای گرفتگی بینی یا سدیم کلراید بریز تو بینیش

دوقطره تو هر کدوم

اگه یه روز در میون ببریش حمام اصلا بینیش نمیگیره چون تو حمام تمیز میشه😊

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای گرفتگی بینی یا سدیم کلراید بریز تو بینیش دوقطره تو هر کدوم اگه یه روز در میون ببریش حمام اصلا ...

ریختم ازصبح فایده نداره

همش ازخواب پامیشه میادرودست وصورتم میخوابه

امیدت فقط به اون بالایی باشه

سديم كلرايد خيلي خوبه ولي دختر من الان كه يك سالش هست نميگذاره براش بريزم و به زور و با گريه ميريزم براش ولي دختر من هم چند روز بود اينطوري بود براش شربت پلارژين كيدز گرفتم خيلي بهتر شد ولي فكر كنم زير يك سال نميشه داد .

زیر سرش کمی بلند باشه.

قبل خواب قطره بریز با پوار خالی کن.

موقع خواب بخور اب سرد روشن کن و تقریبا نزدیک تا بخور راه بینی باز کنه.

فقط حواست باشه چیزی روش بنداز بخور آب سرد یکم هوارو سرد می کنه.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
ریختم ازصبح فایده نداره همش ازخواب پامیشه میادرودست وصورتم میخوابه

ببرش یه اب کوچولو بگیر رو بینیش کم باشه ها بالا تر از اون تنگه بین دوچشم نره بالا چون سینوس عفونت میکنه در حد دو سه قطره که نرم شه بیاد بیرون 

یا

قطره رو قبل شیر بریز تو بینیش اگه چیزی باشه موقع شیر درست میشه این بهتره

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
ریختم ازصبح فایده نداره همش ازخواب پامیشه میادرودست وصورتم میخوابه

عزیزم ای جانم .هر وقت پسرم اینطور میشه ی قطره عرق نعناع میریزم بینیش یا پووار میزنم براش

🙏میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستین
امتحان میکنم مرسی

یه کتری اب بذار رو گاز بخارش خوبه بینیشو باز میکنه

شیر خودتم بیشتر از یکی دوقطره نریزیا بره بالا عفونت سینوس میاره