2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این اخلاقای شوهرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 50 پست
روز زنم کادو نداد و عیدی رو به زور گرفتم ازش و اینکه اون شب بهش گفتم که دوست داشتم غافلگیرم کنی گفت ...

زيادي منتظرشي منم قبلا مثل شما بودم الان نه ميگم اگه غافلگيرم كرد كه هيچي دستش درد نكنه اگرم نكردم خودم عين شير پشت خودمم حداقلش يه اهنگي ميزارم ميرقصم ميرم مغازه واسه خودم بستني ميخرم خودم با خودم خوشم 

ببخشيد اينجوري ميگم ولي.اويزونش نباش اشتباه منو نكن درسته بستني. يا رقصيدن خرجي نداره ولي منو خوشحالم ميكنه شما هم كاري كه خوشحالت ميكنه رو انجام بده عزيزم زندگي كوتاه تر از اونيه كه فكرشو بكني 

چون تو میخوای اون اینکارو میکنه اگه تو نمیخواستی گیر میداد هر شب

چرا باید اینجوری باشه اون حتی برام لباس زیر هم نمیخره هی بهش میگم ولی هی پشت گوش میندازه یا لباس خواب یه بار خودم خریده بودم زیاد توجه نکرد و خوشحال نشد اخه چرا؟ همیشه دلم میخاست وقتی میاد خونه بهم بگه اون لباس خوشگله تو بپوش یا کلی چیز دیگه ولی همش خیال باطله خیلی سرده خیلی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونه که من با کوچکترین چیزا حرفا خوشحال میشم ولی ازم دریغ میکنه گاهی وقتا به دوست داشتنش شک میکنم ...

متاسفانه مردای نسل نا تربیت درستی ندارن شایدم به اندازه ای ک شما دوسش دارین دوستون نداره ی مرد اگه واقعا زنشو دوس داشته باشه حتی با کوچیکترین کارم نشنونش میده مثلا جمع کردن خونه یا خرید ی تیکه شکلات

زيادي منتظرشي منم قبلا مثل شما بودم الان نه ميگم اگه غافلگيرم كرد كه هيچي دستش درد نكنه اگرم نكردم خ ...

اینو میدونم ولی میخام با اون خوش باشم نه تنهایی میخام همون طور که اون برای من مهمه منم براش مهم باشم 

روز تولدش قرار بود بریم خونه مادرش من روز قبلش تولد گرفت کلی غافلگیر شد کلی خوشحال شد منم دلم میخاد اونطوری خوشحال شم 

من تا حالا شمع فوت نکردم کیک تولد نداشتم خب منم دلم میخاد دیگه😭😭😭

میدونه که من با کوچکترین چیزا حرفا خوشحال میشم ولی ازم دریغ میکنه گاهی وقتا به دوست داشتنش شک میکنم ...

با این اوضاع چرا میخایی بچه داربشی؟خیلی ببخشید الان اوضاعم مثله توه با این تفاوت که بچه دارم.احساس حماقت میکنم که گذاشتم بچه به دنیا بیا😐 احساسی رفتار نکن تو این دنیا احساس مفوهم خاصی نداره.احساسات رو کنار بذار تا خودت خورد نشی مرد جماعت چیزشون نمیشه

پسرم دنیام
وااای اقدام بارداری اصلا معضلیه،،، چون مثه یه وظیفه میشه گاهی،، نه لذت خالی،،، ادا درمیارن فک کنم،،، ...

ولی تو رابطه من کاری نمیکنم که وظیفه باشه کلی تو رابطه لذت میبریم ولی نمدونم چرا سرده و اینکه من گفتم بیا تنوع بدیم کلی دعوا کرد که چه تنوعی اخه و این حرفا 

اینو میدونم ولی میخام با اون خوش باشم نه تنهایی میخام همون طور که اون برای من مهمه منم براش مهم باشم ...

من متوجه منظور شما هستم از اين به بعد به خودت احترام بزار زمان ميبره ولي همسرتون متوجه ميشه باااايد بهتون احترام بزاره 

من يه زن عمو داشتم خدا پشت و پناهش باشه واقعاا عموم اذيتش ميكرد توي جمع بهش احترام نميزاشت ولي الان بعد چند سااااال عموم آدم شده بدون زنش آبم نميخوره 

یه مثال ترکی هست انقد به ماه نگانکن خودش بیاد بیفته جلو پات

من مثلا خودمو با گوشی و درس اینا مشغول میکنم به نظدم اون خشحال تر میشه چون با خیال راحت به گیم و تلوزیون و تفریح میپردازه نمیخام بگم من بهش اجازه اینکارو نمیدم بلکه بیشتر وقتا یه گیم دو نفره بازی میکنیم یا دوتایی تلوزیون نگا میکنیم ولی اون تنهایی رو بیشتر دوست داره