2777
2789

سلام خانوما لطفا کمکم کنین حالم خیلی گرفته این دو سه روز بدترین روزای عمرم بود شوهرم یه جوری شده البته شاید اون طوریش نشده من نمتونم  دیگه این اخلاقاش رو تحمل کنم 😭😭😭😭

دوم فرودین تولدم بود ولی انگار نه انگار اصلا یادش نبود با اینکه روز قبلش تو جمع صحبت تولد من شده بود ولی اون روز از صبح تا شب صبر کردم تا تولدمو تبریک بگه یا غافلگیرم کنه ولی انگار نه انگار شب پدرشوهرم تبریک گفت منم یواشکی به شوهرم گفتم که ازت ناراحتم تبریک نگفتی ولی اون جلو همه گفت که من چرا ازش ناراحتم نمیخاستم کسی متوجه بشه که شوهرم تولدمو یادش نبوده اخه من ماه پیش کلی غافلگیرش کرده بودم و همیشه دلم میخاد اونم منو غافلگیر کنه 

از طرفی......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طرفی دکتر به من گفته برای اینکه حامله شی باید یک روز درمیون رابطه داشته باشی و البته نیاز جنسی من خیلی بیشتر از شوهرم هست ولی اون نمیخاد یکروز درمیون باشه میگه دو سه روز فاصله داشته باشه الان یه ساله میخایم بچه دار بشیم نمیشه من هم نیاز دارم هم حس میکنم اون روزا که باید رابطه باشه نیس چون اقا دلش نمیخاد چرا وقتی اون میخاد من باید اماده باشم ولی وقتی من میخام اون ناز میکنه حتی امشب بهش گفتم دلم میخاد ولی اون گفت نمتونم فرداشب چرا زندگی ما برعکسه😭😭😭

عزیزم یه زن تو اینجور موارد همیییییشه باید ی قدم وحتی چند قدم از مرد عقب تر باشه...مردی که اهل گل دادن محبت جشن گرفتن هدیه دادن ....نیس نباید براش تولد بگیری باید بسوزی و بسازی و بعضیا میگن باید بهش یاد بدی یا گوشزد کنی یاغیر مستقیم بگی ولی نه زورکی باشه و خودمون یادش بدیم نمی ارزه ی مرد همیشه باید بفکر خوشحال کردن زنش باشه 

ول كن بابا خودت خودتو خوشحال كن  من كه روز زن هرچي منتظر موندم انگار نه انگار منم رفتم روي شوه ...

روز زنم کادو نداد و عیدی رو به زور گرفتم ازش و اینکه اون شب بهش گفتم که دوست داشتم غافلگیرم کنی گفت میخاستم فرداش بکنم فرداش هم منتظر موندم باز ناراحت شدم امروزم بهش گفتم سرم داد کشید که مگه بچه ای چرا مثل بچه ها رفتار میکنی؟؟ بعدش گفت نمیخام چیزی برات بخرم 😭😭😭

ولی حتی اگه یه شاخه گل هم برام میخرید کلی خوشحال میشم ولی نمدونم چرا داره باهام اینکار رو میکنه

مردا الان همشون سرد شدن هیچ کسم نمیدونه دلیلش چیه 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
عزیزم یه زن تو اینجور موارد همیییییشه باید ی قدم وحتی چند قدم از مرد عقب تر باشه...مردی که اهل گل دا ...

میدونه که من با کوچکترین چیزا حرفا خوشحال میشم ولی ازم دریغ میکنه گاهی وقتا به دوست داشتنش شک میکنم من که با یه ترشک کلی شاد میشم با یه گل با یه سوپرایز چقد شاد میشم  اینا رو میدونه ولی نمیخاد منو شاد کنه فک میکنه لباس هایی که برای عید برام خریده یه لطفه 😭