2777
2789
عنوان

آب جو

| مشاهده متن کامل بحث + 30088 بازدید | 60 پست
شما بفرمایین چی حلاله؟در صورت افراط برای بدن ضرر داره وگرنه خوردن نصف استکان شراب برای بدن اونم هر ش ...

خدا توی قران میگه....

شراب شاید فایده داشته باشه...اما ضررش بیشتره و برای همین حرامه.

و بازهم گفته...چیزی که زیادش مست کنه...کمش هم حرامه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای بدن نه عزیزم برای قلب مفیده اونم شراب خالص نه این آشغالهایی که به اسم شراب میدن. ضمن اینکه همون ...

شرابی که خود ادم درست کنه و از سالم بودنش مطمئن باشه...بلاخره دارو هم همینطوره ضمن اینکه یه جارو خوب کنه لوارضم داره دیگه بهر حال

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
خدا توی قران میگه.... شراب شاید فایده داشته باشه...اما ضررش بیشتره و برای همین حرامه. و بازهم گفته ...

کاش به تمام فرمایشات خدا توی قران عمل کنن اونایی که دارن جا نماززز اب میکشن

غیبت نکنن.دروغ نگن..دژدی نکنن.تجاوز نکن

اونایی که مشزوب میخورن اقاااااا گناهش گردن من.کاش تمام گناهان خوردن تو خوردن مشروب خلاصه میشد

فکر نمیکنم واجب باشه اسم مرجعم رو بگم چون تمام نظرات در مورد این حکم یکسانه https://www.google.com ...

خب گفته اگر هیچ جایگزینی نداشته باشد.....

مثل همونکه میگن اگه تو بیابون گیر کردی و داشتی از گرسنگی به هلاکت میرسیدی(گرسنه بودی نه ها..داشتی به هلاکت میرسیدی)....اونوقت میتونی درحدی که نمیری...گوشت خوک بخوری..اگه هیچ چیز حلالی نبود ها‌.و فقط گوشت خوک بود.فقط در حدی که زنده بمونی.نهدسیر بشی.

اینم همونه.اما آیا واقعا این جایگذین دارویی نداره؟؟؟؟؟.

بعدش میگه که مشروب حرومه ولی آبجو نه.

مشکل ما اینه که فکر میکنه آبجو حلاله

خب گفته اگر هیچ جایگزینی نداشته باشد..... مثل همونکه میگن اگه تو بیابون گیر کردی و داشتی از گرسنگی ...

اگر اصرار روی آبجو داره خوب خودتون براش درست کنین بخوره. اشکالی هم نداره . دستور تهیه اش تو اینترنت هست. بعد طبق گفته ی یه نفر که همینجوری گفته نمیتونه بخوره. باید دکتر فقط بگه.

کاش به تمام فرمایشات خدا توی قران عمل کنن اونایی که دارن جا نماززز اب میکشن غیبت نکنن.دروغ نگن..دژد ...

تمام گناهان تبعات داره. چه ربطی داره بگیم مشروب بخور ولی دزدی نکن ؟ اصلا ربطی به هم ندارن. همین مشروب که میگین بخورن و گناهش گردن ما باعث شد چندماه پیش یه آدم مست کثافت بزنه یه جوون ۲۰ ساله توی فامیل ما رو بکشه

لطفا بحث دیگه ای وارد نکنید دوستان من کمک واسه حل مشکلم خواستم.

بحث به جاهای دیگه کشیده نمیشه...اکنایی که میگن ای مشروب حزامه گناه دیگه ای نمیکنن یعنی؟قربونتون برم که اصلا همون غیبتو نمیکنین اونم گناهه

تمام

تمام گناهان تبعات داره. چه ربطی داره بگیم مشروب بخور ولی دزدی نکن ؟ اصلا ربطی به هم ندارن. همین مشرو ...

اون که هیچی

هیچ کس مستی زو روا نمیدونه ..چون تو حالت عادی نیست طرف

من چی میگم شما تا کجا میری....ما میگیم خوردش شراب نصف فنجون واسه بدن مضر نیست شما تا مستی  قتل و کجا میری

ربطی بهم ندارن

بحث به جاهای دیگه کشیده نمیشه...اکنایی که میگن ای مشروب حزامه گناه دیگه ای نمیکنن یعنی؟قربونتون برم ...

من به شخصه غیبت نمیکنم‌گلم.

مگر اینکه از سهو باشه....اونم واقعا احتمالش کمه....یعنی مگر اینکه از دستم بره و حواسم نباشه...

پس هستن کسانی که غیبت نمیکنن و مشروب نمیخورن...

من اینجا نمیخوام بحثی غیر از صحبت درباره مشکلم بشه...پس لطفا کمک کنید اگه راهی بلدید.ممنونم عزیزم