2777
2789
عنوان

صدای قلب جنین

194 بازدید | 17 پست

رفتم سونو زده بود ۶ هفته و ۲ روز بعد ضربان قلب ۱۱۷ بود دکتر گفت ضعیفه 

دوستانی ک تجربه داشتید میشه بگید تو ۶ هفته ضربان قلب بچتون چند بود ؟

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ضعیف بوده  ولی داخل سونو ک بردم پیش ماما نزده ضعیف همه چی و زده نرمال فقط ب خودم گفت ضعیف ...

یکم ضعیفه دیگه.درحد سه تا در دقیقه.ان شاءالله مشکلی نداره

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
من شش هفته و شش روزم بود ضربان قلبش ۱۲۴ بود،گفت نرماله

منم چند روز پیش باز سونو دادم ۶ هفته ۵ روز گفت ضربان قلبش ۱۲۳ شده عزیزم گفت نرماله 

من لک بینی قهوه ای پیدا کردم استراحت مطلق شدم 

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 
منم چند روز پیش باز سونو دادم ۶ هفته ۵ روز گفت ضربان قلبش ۱۲۳ شده عزیزم گفت نرماله  من لک بینی ...

خدا رو شکر که ضربانش نرمال شد،عزیزم خیلی مواظب خودت باش،تو این روزا فقط باید به چیزای خوب فکر کنیم و از استرس دور باشیم،انشاالله دوتامون نی نی های سالم و عزیزمون رو به سلامتی بغل بگیریم😍😍😍♥️♥️♥️♥️

خدایا مواظب تو دلیم باش

منم ۶هفته ۵روز۱۳۰بود

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...