2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 62 پست

استارتر منم دقيقا مثله تو ام ديروز موعدم بود  امروز بى بى زدم  منفى شد احساس ميكنم توهم زدم هاله ديدم چن روز ديگه بزنم  ينى مثبت ميشه 😫

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال. داره مثبت باشه؟ پری هاش نا منظم هست الان دو ماه پری نشده ولی میگفت قبلا هم همین طور بوده. و ...

الان تو اقدامه ؟! بعضى از بى بى چكا مخصوصا نواريا مثبت كاذب دارن يه مارك ديگه هم تست كنه اگه ا اونم مثبت شد برع آز

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
به عروس. عمم گفتم بارداری شوهرش کلی ذوق کرد بعد منفی شد خیلی ناراحت شدم کاش دهنم لال میشد

الهی😔

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
احتمال. داره مثبت باشه؟ پری هاش نا منظم هست الان دو ماه پری نشده ولی میگفت قبلا هم همین طور بوده. و ...

ان شا الله بحق این ماه عزیز مثبت باشه

خدایا شکرت❤❤
استارتر منم دقيقا مثله تو ام ديروز موعدم بود  امروز بى بى زدم  منفى شد احساس ميكنم توهم زد ...

استارتر که مثبت بود🤔

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
وای مثبت بود وای خدا قسمت همه منتظرا کنه

مبارکه عزیزم

انشاءالله به سلامتی بیاد بغلت

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات