2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 62 پست

ايشالااااااا.منم ٥ماهه منتظرم هيچ مشكلى هم ندارم😫😫😫😫

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر ماشاالله پررنگ

الان دیدم

خیلی مبارکه

انشاءالله سالم بیاد بغلت

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
گذاشتم عزیزم

آره الان برام باز شد

خیلی لحظه قشنگیه

مبارکه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
به عروس. عمم گفتم بارداری شوهرش کلی ذوق کرد بعد منفی شد خیلی ناراحت شدم کاش دهنم لال میشد

چرا بی بی چک مثبت داشت؟؟

یه چیز دیگه گفته بود دو تا بی بی چکش که مثبت شده بود بعد از 10 دقیقه خط دوم پاک شده بود مثلا 14 دقیق ...

😮😮😮😮

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
دو تا رو یک روز زد که سریع مثبت شد ولی بعد از چند روز منفی شد 

عجب

مدیکور نواری بود؟؟