2777
2789
عنوان

تخليه ژل پاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 28397 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دكتري كه ژل منو تخليه كردن دكتر بهروز باريك بين بودن نميدونم ميشناسيد يا نه،من براي تخليه خيلي تحقيق ...

خوب عزیزم الان بعد ابن مدت وضعیت صورتت چجوریه؟سفتیها رفت؟صورتت اوکی شد؟

دلم ميخواد يه سال نرم بيرون از خونه تا خوب بشم،متاسفانه نميتونم مرخصي بگيرم،كاش فكر كنن كتك خو ...

سلام عزیزم خوبی 

صورتت چطور شد

من دوسال پیش تخلیه کردم جاش اینقدر گود شد مجبور شدم ژل بزنم بعدش آبسه کرد

الان آبسه رو تخلیه کردن الان لبم به شدت گز گز میکنه و بی حسه

ژل تو‌ لپ ام بود نمیدونم چرا لبم بی حس شده

من ژل لب انجام میدن چند ساله، اولش خیلی لبام کوچیک بود، کم کم تزریق و شروع کردم. اولش مثلا نیم سی سی میزدم. الان قشنگ فرم گرفته، مصنوعی هم نیست

کلینیک دکتر کمالی انجام دادم

اگر خواستین ادرسش و میدم بهتون

الان نزدم ده سال پيش زدم الان تخليه كردم ولي صورتم داغونه كرج هستم

سلام خانم خوبین شما ژل پاژ زدین  ?حالتون خوب شد کجا تخلیه کردین منم یه نفر از اشناهام درگیره که به ناحیه تناسلی ژل زده و خیلی حالش بده و سفت شده ,و هر بارم عفونت میره تو خونش و بستری میشه ,و نمیدونه واقعا چکار کنه ,و مونده بره پیش کدام دکتر ,خجالتم میکشه ,اگر شما خوب شدین میشه ادرس دکتر تخلیه ژل رو بمن بدین بهش بگم ممنون میشم 

ببين نمي دونم چطوري تخليه كرده با نيدل زخيم زده و فشار داده رو نميدونم ... اما سيپرو و مترونيدازول ف ...

سلام

من تازه ژل پاژ تخليه كردم

الان دو هفته س

خيلي زير پوستم سفته  و اعصاب سمت راست صورتم مشكل داره مثل تو اداي حروف مخصوصا اووو و موقع حرف زدن لبم متمايل به پايين ميشه

خيلي خيلي روحيه م داغونه به نظر شما چه كنم؟ ميسولونول هم روز دوم تزريق كردم (داخل موضع نبود ، ) 

الان نزدم ده سال پيش زدم الان تخليه كردم ولي صورتم داغونه كرج هستم

عزيزم صورت شما درست شد؟ من تازه تخليه كردم كاملا نامتقارن و سفت و بي حسه صورتم خيلي روحيه م رو از دست دادم

سلام عزیزم خوبی  صورتت چطور شد من دوسال پیش تخلیه کردم جاش اینقدر گود شد مجبور شدم ژل بزنم بع ...

وای منم دو سال پیش تخلیه کردم

تیر الانسه زدم آبسه کرد

داشتم دیوونه میشدم

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم
عزيزم صورت شما درست شد؟ من تازه تخليه كردم كاملا نامتقارن و سفت و بي حسه صورتم خيلي روحيه م رو از دس ...

طول میکشه بعد چند ماه سفتی ها میره

و گودی خیلی بدی به جا میزاره

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم