مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19459 عنوان اروز رفتم بیمارستان یع پسرهخودکشی کرده بود 897 بازدید | 46 پست حالم بده هندزن همش میاد تو ذهنم.... ندبدمش البته ولی حال دوستاش و بیمارای قبل من که دیده بودنش خیلی بد بود. با اسلحه زده بود تو سرش.....چهدشب یلدایی برا پدر و مادرش ساخت... هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند 1404/09/30 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدا_تو_رو_دوست_داره عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 6670 از کجا اسلحه آورده بود امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19459 منم شاید اینکارو بکنم ولی با قرص و سیانور نه نکن..... خیلی بده اگه تهرانی یه چتد روز برو اورژانس امام حسین بشین ملتو ببین. شاید عقلتواومد سرجاش هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19459 از کجا اسلحه آورده بود سرباز بود فک کنم هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
nini_banoo عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 1534 نه نکن..... خیلی بده اگه تهرانی یه چتد روز برو اورژانس امام حسین بشین ملتو ببین. شاید عقلتواومد سرجا ... آخه کسی که تو انتخاب رشته دانشگاهش اشتباه میکنه و میره رشته اشتباهی دیگه چه امیدی برای زندگی براش باقی میمونه؟
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19459 چرا این چیزارو تاپیک میکنین؟؟؟ نمیدونم به کی بگم اخه؟ گفتم شاید کسی یه چبزی بگهدحالم بهتر شه. دلم آروم شه هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
nini_banoo عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 1534 سرباز بود فک کنم خیلی از کسایی که میرن سربازی انقدر براشون سخته که خودشونو میکشن
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19459 آخه کسی که تو انتخاب رشته دانشگاهش اشتباه میکنه و میره رشته اشتباهی دیگه چه امیدی برای زندگی براش با ... واقعا برا همین این حرفو زدی؟.... هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
drasmam عضویت: 1404/08/14 تعداد پست: 1624 آخه کسی که تو انتخاب رشته دانشگاهش اشتباه میکنه و میره رشته اشتباهی دیگه چه امیدی برای زندگی براش با ... دوباره کنکور بده عزیزم اینا چه حرفیه میزنی دنیا که به اخر نرسیده
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 19459 منم میخوام گفتنش هم حتی در حد حرف درست نیس. حتی تو دلتدخودت هم مطرح نکن هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند