2777
2789

🤔🤔🤔🤔

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

بارداری؟؟؟

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برا من باردار بودم همین بود گفت چون بارداری زیاده و الا خوب هست

کم کاری تیروئید در بارداری

الان روزی یک چهارم قرص میخورم تا باز بعد تعطیلات برم آز بدم

نه گلم جواب ازمایص دخترمه 19ماهشه

آها ببر دکتر نشون بده عزیزم

رنجش هم واضح دیده نمیشه

تیروییدت بالاس کم کاره اخرین حد تیرویید ۵.۱ هس که از شما ۵.۵ هس باید قرص مصرف کنی بخای حامله بشی ...

مال دخترمه ک 19ماهشه یعنی تیروئید داره؟ یاچون بچه اس نرماله؟ دکترش بعد از 16میاد 

مال دخترمه ک 19ماهشه یعنی تیروئید داره؟ یاچون بچه اس نرماله؟ دکترش بعد از 16میاد 

تیرویید بالاس 

فرق نمیکنه بزرگ و بچه؟

منم پسرداییم یه سالشه قرص تیرویید میخوره

خدا حال همه رو خوب کنه..
تیرویید بالاس  فرق نمیکنه بزرگ و بچه؟ منم پسرداییم یه سالشه قرص تیرویید میخوره

واقعا؟ هووووف عجب گیری کردیمااا اح من قرص تیرویید سخته خوردنش منم حاملگی تیرویید داشتم 

واقعا؟ هووووف عجب گیری کردیمااا اح من قرص تیرویید سخته خوردنش منم حاملگی تیرویید داشتم 

زنداییمم داشت ولی دکترش اصلا چک نکرد رسید به پسرش

بازم صبر کن 

ببر نشون بده به دکتر ولی ۹۰٪مطمئنم قرص میده بهش بیاد پایین

خدا حال همه رو خوب کنه..
زنداییمم داشت ولی دکترش اصلا چک نکرد رسید به پسرش بازم صبر کن  ببر نشون بده به دکتر ولی ۹۰٪مط ...

باید همیشه قرص مصرف کنه؟ تیروئید یه دردیه ک درمان نداره باید با قرص کنترل کرد

باید همیشه قرص مصرف کنه؟ تیروئید یه دردیه ک درمان نداره باید با قرص کنترل کرد

باید مصرف کنه

منم برا باردار شدن که دکتر برام آزمایش نوشت ۴.۸ بود گفت داره به مرز میرسه باید روزی نصف قرص مصرف کنی 

من برا اینکه زود باردار بشم روزی یکی خوردم وقتی آزمایش دادم چون زیاد خورده بودم پرکار شده بود

تیرویید اندازش از ۰/۳ هست تا ۵/۱ .وقتی ازمایش دادم شد ۰/۱ 

خدا حال همه رو خوب کنه..
باید مصرف کنه منم برا باردار شدن که دکتر برام آزمایش نوشت ۴.۸ بود گفت داره به مرز میرسه باید روزی ن ...

تو بارداری ماهی یکبار میرفتم ازمایش خون سخت بود

تو بارداری ماهی یکبار میرفتم ازمایش خون سخت بود

منم فعلا قرص میخورم که متعادل بشه

این ماه اقدام کردم‌

اگه میشه بیا تو تاپیک جدیدم و بخونش ببین میتونی راهنماییم کنی یا ن

خدا حال همه رو خوب کنه..