minooi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 344 عنوان بچه ها چیکار کنم کیک به قالب نچسبه؟ 13313 بازدید | 26 پست بچه ها یه قالب قلبی دارم . میخام توش کیک درست کنم چیکار کنم نچسبه و قشنگ دربیاد ؟ 1398/01/04 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minooi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 344 ی زره چرب کن بعد ارد بپاش ارد چقدر باید بپاشم کفش ؟ به بدنه قالب هم ارد بزنم که جدا شه ؟
negin76 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5096 قالبتو با روغن جداکننده یا کره یا روغن جامد چرب کن وازد بپاش سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 ازاین کاغذای مخصوص شیرینی پزی بزارزیرش یاروغن بمال به قالب 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
negin76 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5096 ارد چقدر باید بپاشم کفش ؟ به بدنه قالب هم ارد بزنم که جدا شه ؟ ب تمام قالب بزن.ارد هم یخورده بزن بپاش رو کل قالب سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه
shokoofeh_01 عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 3718 همین کارایی که بچه ها گفتن انجام بده، تا کامل هم سرد نشده از قالب جداش نکن محیا خانوم هستم🤪😎
پَــروا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 339 کیک من نمیچسبه با روغن چرب میکنم قالبو آرد میباشم ولی تهش میسووووزه همیشه چراااا 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
minooi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 344 همین کارایی که بچه ها گفتن انجام بده، تا کامل هم سرد نشده از قالب جداش نکن عزیزم ارد به داخل بدنه هم بزنم ؟ که قلبش جدا شه ؟ یا نباید بزنم ؟ یه قاشق ارد کافیه براش ؟
پَــروا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 339 بعد یچیزه دیگه از فر در میاری بزار قشنگ سرد شه تا داغه راحت جدا نمیشه بعد یه چاقو بردار بین کیک و قالب بکش که کنارش اگه چسبیده جدا شه بعد راحت برمیگرده 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
minooi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 344 کیک من نمیچسبه با روغن چرب میکنم قالبو آرد میباشم ولی تهش میسووووزه همیشه چراااا چقدر ارد میریزی تهش؟
shokoofeh_01 عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 3718 عزیزم ارد به داخل بدنه هم بزنم ؟ که قلبش جدا شه ؟ یا نباید بزنم ؟ یه قاشق ارد کافیه بر ... کامل کامل روغن بزن ، آردم در حدی بزن که روی روغن بشینه. نمیخواد خیلی آرد بزنی. آره رو دیواره هم بزن محیا خانوم هستم🤪😎