2777
2789
عنوان

دوستان نظر بدین این مرد و با خروپوفاش چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 11848 بازدید | 324 پست
جناب شما خوابت سنگینه و متوجه نمیشی ولی کسی کنارت بخوابه در عذابه .....واقعا هیچ قرص و دارویی نداره ...

ی دفعه گچ کار داشتیم من خواب بودم پدرمم رفته بود بیرون این گچ کاره نیم ساعت پشت در زنگ میزد تا بیدار شدم آخرم بحثم شد باهاش 😂

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی دفعه گچ کار داشتیم من خواب بودم پدرمم رفته بود بیرون این گچ کاره نیم ساعت پشت در زنگ میزد تا بیدار ...

شما دیگه کلن نوبری 😂حالا جدن کسی چند بار بیدارت کنه بگه خرناس نکش عصبی میشین شمام؟؟؟

شما دیگه کلن نوبری 😂حالا جدن کسی چند بار بیدارت کنه بگه خرناس نکش عصبی میشین شمام؟؟؟

همون بار اول خیلی حساسم تو خواب یکی هی صدا بزنه

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

چراحتما مشکلی داره....پیگیری کن ببین ازچیه....ببرش دکترگوش وحلق بینی تاکاملا چکاپش کنه....

فداتشم امشب فهمیدم از یکی از کاربران مطمعنم از همین مشروب خوردنشه متاسفانه

فداتشم امشب فهمیدم از یکی از کاربران مطمعنم از همین مشروب خوردنشه متاسفانه

من شنیدم بعضی ازداروها هم خروپف میاره ولی مشروب روتاحالا نشنیدم خب بگو نخوره.....آدمو اینقدرمردم ازار بگونخوردن این کوفتی که دیگه دست خودته.....