2777
2789

2 سال عروسی کردم قبلش تو نامزدی عقد رنگ نکرده بودم موهای بلندو قشنگی داشتم بعدش برای عروسی رنگ کردم و دیگه رنگ کردنم شروع شد تو یه سال 6،7 بار رنگ کردم یه سری شرابی یه سری دکلره امبره موهام فوق العاده بد کم پشت و خشک شد مجبور شدم حالا کوتاه کنم تا دکلره ها کم کم از بین بره شوهرم کاری نداره به رنگو اینا میگه نکن موهاتو داغون نکن دیگه خودمم خسته شدم از رنگ حالا رفتم تیره گذاشتم که دیگه رنگ نکنم ولی این زنای فامیل که میبینم باز هوس رنگ میکنم، کسی هست مثل من باشه نخواد دیگه رنگ کنه؟ از این ورم عمه شوهرم منو دیده میگه چرا مثل پیرزنها تیره کردی برو روشن بذار منم گفتم نمیخوام رنگ کنم هی میگف باید برای شوهرتون قشنگ باشید😑😑مگه قشنگی به رنگ مو هست اصلا 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

منم میخاستم رنگ کنم پشیمون شدم

توت فرنگی سابق هستم کاربریمو‌ترکوندم این کاربری جدیدمه😃۲۴ مرداد رسما‌ نامزد شدم 💖💍 ۷ماه نامزد بودم..💑 ۱۵فروردین عقد کردم ❤🏩تیکرمم تیکر بارداری نیست 😰😂 تیکر ولنتاینه💏💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موهام تا رو با سنم بود رفتم دکلره کردم واسه مراسم خیلی پشیمون شدم رفتم پسرونه کوتاه کردم گفتم دیگه رنگ نمیکنم الانم رنگ طبیعی موهامه و دیییگه غلط بکنم رنگ کنم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
منم از عید پارسال تصمیم کرفتم رنگ‌ نکنم از اسفند ۹۶ رنگ نکردم خیلی راضیم

چقد عالی خیلی خوبه که اینقد ارادت قویه

خیلی رنگ زدی ، ی مدت نزن موهاتو تقویت کن سرم و این طور چیزا بزن ب موهات بعد اگ خواستی رنگ طبیعی بزن ، من خودم دیر ب دیر رنگ میکنم چون واقعا اذیت میشم ، 

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
منم از عید پارسال تصمیم کرفتم رنگ‌ نکنم از اسفند ۹۶ رنگ نکردم خیلی راضیم

وای منم از اسفند ۹۶ رنگ نکردم 😁

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
منم موهام تا رو با سنم بود رفتم دکلره کردم واسه مراسم خیلی پشیمون شدم رفتم پسرونه کوتاه کردم گفتم دی ...

منم دقیقا تا باس نم بود الان رو شونه هامه