hasyba69 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2085 عنوان دلهره 74 بازدید | 4 پست صبح زود عازم سفریم ولی خیلی دلشوره و ترس دارم دلم با این سفر نیست ولی به خاطر خانوادم باید بدم چیکار کنم دلم آروم بگیره 1398/01/04 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahasemon عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 1534 صلوات و آیت الکرسی بخون. ذکر زیاد بگو 🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
رافائل_مقرب عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 5014 عزیزم...علایم فیزیکی هم داری یا فقط یه حس کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
hasyba69 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2085 عزیزم...علایم فیزیکی هم داری یا فقط یه حس نه گلم فقط یه کم تپش قلب نمیدونم چم ه قبلا اینجوری نبودم ولی این دفعه میترسم همش تو ذهنم تصادفه
رافائل_مقرب عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 5014 نه گلم فقط یه کم تپش قلب نمیدونم چم ه قبلا اینجوری نبودم ولی این دفعه میترسم همش تو ذهنم تصادف ... وسواس فکری...خیلیا فوبیای سفر دارن...خیلیا حتی دلدرد و اسهال میگیرنطبیعیهپروپرانولول ۱۰همراهت باشه.قرص خوب و بی عارضه ایه.بخوری علایم فیزیکی اضطرابتو از بین میبرهسعی کن تصاویر مثبت از سفر رو تو ذهنت خلق کنیحتی جاده ها کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم