2777
2789
عنوان

بچه سوم 🙈🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 5796 بازدید | 78 پست
دقیقا درسته منم دختر بزرگم ۷ سالشه ولی مثل خواهر همدممه موقع مریضیم مثل مادر ازم پرستاری میکنه از طر ...

جووونم منم دختر اينطوزي دوست دارم پسر هر چي باشه دنياي خانم ها رو درك نميكنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جووونم منم دختر اينطوزي دوست دارم پسر هر چي باشه دنياي خانم ها رو درك نميكنه

آره خییلیییی خوبه دختر منم سومی ناخواسته بودم اول میخواستم بندازم بعدش دلم نیومد خیلی دعا کردم حداقل کاش دختر باشه که خداروشکر دختر بود 😍

نظرم اینه نطر شما کاملا اشتباه  و تربیتتون طوری بوده که پسراتون با محبت نیستن

نه اصلا اينطوز نيست اتفاقا خيليي با محبت هستن و اخساساتي ولي دختر و درك كردن دنياي دخترونه يه جور ديگه است 

آره خییلیییی خوبه دختر منم سومی ناخواسته بودم اول میخواستم بندازم بعدش دلم نیومد خیلی دعا کردم حداقل ...

چقدرررر عاالي خدا برات نگه اش داره انشاالله بختش بلند باشه

آره. داره از بدن اون خانم تغذیه و رشد میکنه. شما میگی نامحرمه بهش؟

تغذیه که باعث محرم شدن نمیشه،،محرم بودن یا از طریق نسبت هست یا سببی یا رضاعی یعنی شیر طرف رو خورده باشه

به فرض اگر اینجور که شما میگی باشه تمام هزینه های خورد و خوراک ایشون رو دارن خود پدر و مادر اصلی میدن در طول بارداری، ربطی به خانمه نداره