2777
2789
عنوان

بچه سوم 🙈🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 5796 بازدید | 78 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا انقدر به خودتون سخت میگیرید مادر بخاطر همین زجراست که مادر میشه منم سه تا دارم خداروشکر خیلی هم خوبه منم تو بارداری هام عذاب کشیدم ولی وقتی بزرگ میشن شیرینیشی میبینم دوتا دختر دارم و یه پسر

منم به همین چیزایی که شما فکر میکنی فکر میکنم اگه سنت اجازه میده با تعیین جنسیت سومی رو بیار ولی درکل بخوای همش به تنهایی فکر کنی خودتو نابود میکنی شاید همین پسرا برات از صدتا دختر بهتر باشن به صلاح خدا اعتماد کن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
رحم اجاره ای رو اصلا بهش فکر نکن. میدونی با این کار بچت به خیلیها که نمیشناسیشون محرم میشه؟

نه چه ربطی داره

تخمک و اسپرم خودشونه بعدم که بچه از اون خانم شیر نمیخوره برا چی به بقیه محرم بشه  

خب بستگی داره چجوری تربیتش کنی مثلا عمه ی من‌یه پسر داره انقدرررر به پپدر و مادرش و همینطور همسرش م ...

دقیقا درسته منم دختر بزرگم ۷ سالشه ولی مثل خواهر همدممه موقع مریضیم مثل مادر ازم پرستاری میکنه از طرفی پسرمم خیلی احساساتیه

مادر شوهر من ۵ تا پسر داره یکی از یکی بهتره که برای مادرشون جونشونو هم میدن ولی همیشه میگه کاش دختر داشتم بخاطر همین نذر کرده بود عروساش دختر دار بشن .همه عروسها دختر زاییدن

انشاالله شما هم نوه های دختر داشته باشی

حالا اگه سومی هم پسر شد چی ؟  البته کلا بچه نعمته ولی چون برای شما مهمه دختر باشه میگم

نههه اصلا حوصله بچه ندارم ولي خوب دختر يه چيز ديگه است لوس كنه خودش رو نااز كنه مثل پسر ها خشن نباشه

نه چه ربطی داره تخمک و اسپرم خودشونه بعدم که بچه از اون خانم شیر نمیخوره برا چی به بقیه محرم بشه &n ...

اون خانوم هم مادرشه چون بچه تو رحمش رشد کرده. شوهر اون زن و پدرش و برادرهاش و بچه هتی دیگه اش به اون بچه محرمند. تازه ممکنه اون خانوم باز هم رحمش رو اجاره بده و این طوری خیلی بچه ها با هم خواهر برادر میشند.