2777
2789
عنوان

ایا بلوند و دکلره روی شرابی میگیره؟

6892 بازدید | 12 پست

خانما عیدتون مبارک 

من حدود ۴ اه پیش شرابی ماهاگونی زدم ب موهام ولی الان هوس کردم بلوند کنم یکی از اشنا ها گفتش که بلوند رو نمیتونن در بیارن و دکلره نارنجی میشه  حقیقت داره؟؟ راهی نیست براش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه دکلره را بذاری و ببینی تا پایه چند باز میکنه و مواظب باشی که موهات نسوزه.ولی بلوند زیتونی یا عسلی یا یخی مثلا درنمیاد مثلا تا پایه ۷ باز میشه و رنگدونه های قرمز نسبت به خروج از مو مقاومت میکنن

بعد رنگ نسکافه، شکلاتی، اینجوری روش درمیاد اما نه خیلی روشن

میشه دکلره را بذاری و ببینی تا پایه چند باز میکنه و مواظب باشی که موهات نسوزه.ولی بلوند زیتونی یا عس ...

مثلا میخوام بلوند طلایی بزارم ولی میترسم تیره در بیاد 

مثلا میخوام بلوند طلایی بزارم ولی میترسم تیره در بیاد 

شما ممکنه موهات خیلی مقاوم باشه،ممکنه هم تا پایه ۵ که رسید کش بیاد!!

به هرحال با حرف نمیشه پیش بینی کرد.رنگی که درنهایت میتونی انتخاب کنی بستگی داره به پایه دکلره ات.اگه از نارنجی روشن تر نشه که نمیتونی طلایی بذاری.باید خاکستری یا دودی بذاری که نارنجی و آبی باهم ترکیب بشن یه قهوه ای بهت بده

خانوما باید ریمور بگیرید بزنید که شرابی هاتون پاک شه بعد رنگ بزارید روش 

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
خانوما باید ریمور بگیرید بزنید که شرابی هاتون پاک شه بعد رنگ بزارید روش 

ریمور به مو آسیب نمیزنه ، واسه من یه قسمتاییش دکلره شده ، یعنی لایت شرابی و آلبالویی زدم رو قهوه ای تیره ، حالا پاک شدن با شستن

ریمور به مو آسیب نمیزنه ، واسه من یه قسمتاییش دکلره شده ، یعنی لایت شرابی و آلبالویی زدم رو قهوه ای ...

آسیبش کمتر از دکلرس موادش ضعیف تره 

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤