2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم انقد با حوصله جوابمو دادی. واقعا اگ جواب بگیرم کلی دعات میکنم😘😘😘

ان شاءالله که نتیجه میگیری گلم

همین دو هفته پیش برا یکی موادشو فرستادم خرید تو یک هفته یک کیلو اضافه شده بود 

شمام اگه گرفتی و استفاده کردی لطفا بهم اطلاع بده تغییراتت رو

به امید تپلی شدنت گلم

مینـــا صدام کنین
من تو این پودر تخصص دارم چون هم خودم خوردم و هم به خیلیا معرفیش کردم. هر سوالی داشتی بپرس من خوشحال ...

سلام‌عزیزم خوبی ببخشید من الان یک ماهه که دارم پودر جینسینگ مشکی از همین قوطی های آماده  خریدم مصرف میکنم اشتهام عالی شده و وزنم هم ۷ کیلو اضافه شده یک ماه ولی پریودم عقب افتاده میخواستم ببینم دلیلش چیه باردار هم نیستم ولی ۵ روزه پریومدم عقب افتاده و نگرانم میشه راهنماییم کنید؛ 

سلام‌عزیزم خوبی ببخشید من الان یک ماهه که دارم پودر جینسینگ مشکی از همین قوطی های آماده  خریدم ...

عزیزم من از آماده ش استفاده نکردم نمیدونم دلیل مشکلتون میتونه از پودر باشه یا نه بهتره به پزشک مراجعه کنین

مینـــا صدام کنین
سلام‌عزیزم خوبی ببخشید من الان یک ماهه که دارم پودر جینسینگ مشکی از همین قوطی های آماده  خریدم ...

سلام گلم... پودری ک گرفتی میشه عکسشو برام بفرستی منم میخام بخرم استفاده کنم میخاستم ک اصل باشه

من تو این پودر تخصص دارم چون هم خودم خوردم و هم به خیلیا معرفیش کردم. هر سوالی داشتی بپرس من خوشحال ...

سلام عزیزم..میشه دستورشو بم بدی انشالله خیرببینی

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

من یچیز میگم بخور و به جونم دعا کن خودم دو ماه پیش خوردم تو ۴۰روز ۱۲کیلو چاق شدم😬

یکم رونام ترک خورد بخاطر چاق شدن سریع اما عالی شدم 

از ۶۰شدم ۷۲ قدم ۱۷۲هست 

کرونا هم گرفتم سه هفته پیش اصلا کم نشد وزنم دو ماه میشه ک دیگه نخوردم اما وزنم ثابته

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
من یچیز میگم بخور و به جونم دعا کن خودم دو ماه پیش خوردم تو ۴۰روز ۱۲کیلو چاق شدم😬 یکم رونام ترک خو ...

چیه. ب منم بگو خواهش میکنم خیلی لاغرم:(

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
چیه. ب منم بگو خواهش میکنم خیلی لاغرم:(

معجون چاقی فرشته گوگل بزن عکسش میاد یه قوطی سفیده یه قاشق چایی خوری قبل ناهار و شام بخور

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
معجون چاقی فرشته گوگل بزن عکسش میاد یه قوطی سفیده یه قاشق چایی خوری قبل ناهار و شام بخور

باعث جوش نمیشه؟

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

[QUOTE=85274895]روزی دو بار میخوری تعداد قاشق هارو تو هر سری زیاد کن ۲ یا ۳ تا قاشق بکن تا زودی چاق شی سوخت و سوز بد ...[/Qدستورش چیه میشه بمن بگین

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم