2777
2789

سلام. بیایین تو رو خدا راهنماییم کنید. واقعا جز اینجا نمیتونم جایی حرفامو بزنم. همرو میگم پست اول بخونید نظر بدین و به سوالم جواب بدید لطفا. من جدا شدم. و یه بچه ۳ ساله دارم. موقعیت اجتماعیم بد نیست پولدار نیسم ولی‌ کارم پرپرستیژ و اینده داره نسبتا. ظاهر و اندامم خوبه. چند وقته با یه اقایی که مجرده قیافشم خوبه ولی اوضاع مالیش جالب نیست یعنی خونه و ماشینم نداره. اشنا شدم. البته از قبل همو میشناختیم و یجورایی اشنای دور حساب میشه. قبل طلاقمم مثلا دو سه سال پیش یبار همو جایی دیدیم فکر کرد جدا شدم و باهام وارد رابطه شد وقتی متوجه شد متاهلم گفت‌نمیتونم البته در حد چت بودیما. تا اینکه وقتی جدا شدم باز اومد. من خیلییییی دوسش دارم و اخلاق و ظاهرش همونیه که میخاستم همیشه اونم مدعیه که خیلی عاشقمه رفتاراشم تقریبا همین معنی میده. و از اینکه ادم ناتویی نیست و قصدش سواسفتاده و اینا نیست به دلایلی کااااملا مطمئنم. من قصد ازدواج ندارم کلا خصوصا با ایشون چون اون مجرده و من بچه دارم از طرفی از لحاظ اعتقادی اصلا به هم‌نمیخونیم‌ اون خانوادش به شدت مذهبی و من کاملا تریپ روشن فکری و حجابمم ازاده. ولی مشکلم‌الان‌یچیزیه. این که این اقا همش یهم میگه ما تا ابد با همیم. فقط مال من باید باشی. عشق ما تمومی و جدای نداره و...... ازین صحبتا. ولی قصد ازدواج نداره. یبار که حرفش شد. گفت من خودم هیچ مشکلی ندارم و دلم میخاد تو زنم یاشی. اما خانوادم میدونم راضی نمیشن و پدر مادرش پیرن‌و مادرش تازگی سرطانش درمان شده میگه نمیتونم با اینا بجنگم یوقت یچیزیشون میشه. من توقع ندارم حتی بره بیان کنه پیش خانوادش چون وقتی نمیخوام ازدواج‌کنم چرا باید باعث درگیری اونا شم. ولی توقع هم نداشتم رک بگه نمیخام و نمیتونم بخاطرت بجنگم. یعنی الان با اینکه از عشقش مطمئنم اما باز میگم این‌اگه واقعا دوسم داشت قصدش ازدواج بود. دوست دارم این حرفامو یجوری که شخصیتم و غرورم حفظ بشه و بقهمه من خودمم قصد ازدواج ندارم و حرفا صرفا بخاطر باور قلبیمه بهش بگم. میشه بگید چطوری بگم چی‌بگم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی می دونید از یک رابطه آینده ندارین قطعش کنید

رفتار شما روی دخترتون هم تاثیر میزاره 

وقتی قصد ازدواج ندارین پس لطفا بیخیال شو چون اون آقا هم حق داره ازدواج کنه و تشکیل زندگی بده خودش متوجه نیس داره گناه میکنه

خدایا شکرت 

عزیزم شما قصد ازدواج نداری ایشونم نداره اگه داست خوب اقدامی ورین جهت میکرد شما هم که با وجود بچه و یه تجربه طلاق بهتره خودتو درگیر روابط ناپایدار نکنی.پس خودتو اسیر اینکه چی بگم نکن فقط کات کن و تمام.نیازی به توضیح دادن نداری

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

من جات بودم کلا به این رابطه خاتمه میدادم چندسال دیگه ازدواج میکنه وتومیمونی بایه قلب شکسته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من جات بودم کلا به این رابطه خاتمه میدادم چندسال دیگه ازدواج میکنه وتومیمونی بایه قلب شکسته

به همه ی اینا فکر کردم بخدا

صد بار هم کات کردم

ولی باز‌برگشتیم.

دیگه با این مسائل کنار اومدم و قبولش کردم

الان‌درگیری‌فکریم یچیز دیگه است

عزیزززززززززم چ کاریه  ولش کن بابا . مطمئن باش  بخاطر چیزای دیگه میخادت فردا هم ک ازت سیر شد ولت میکنه میره زن میگیره . مطمئنا الان هم دوست نداره ک نمیاد ازدواج کنین .وقتی میبینی همچین رابطه ای سروته نداره چرا  میخای ادامه بدی. هرچقدر زودتر تمومش کن تا کمتز ضربه بخوری

به همه ی اینا فکر کردم بخدا صد بار هم کات کردم ولی باز‌برگشتیم. دیگه با این مسائل کنار اومدم و قب ...

خب پس ادامه بده😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏