سلام دوستان،این قضیه مال الان نیس ولی هی میاد تو ذهنم خیلی اذیتم میگنه حالا میخوام ببینم من خیلی حساسم یا کار شوهرم خیلی بد بوده،مال یه سال پیشه ولی بازم پاانسیل تکرارشو همسرم داره
اینقدر شوهرا ما ازاین کارا میکنن به یه ورمونم نیست بی خیال اخه این چیه که اعصابتو خورد کنی
واقعا؟آخه حس کردم منو جلو خونوادش کوچیک کرده،من خیلی از این ویس های روانشناسی گوش میکردم یه زمانی همش میگفتن نباید با کسی زندگی کنید که کوچیکتپن کنه و حرمت نفستونه لکه دار کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم بخدا،حس کردم کوچیکم میکنه آخه...بعدم خب بخدا میدونم هممونو تا اومدن خواستگاری کلی با ناز بردن و هممونم آدمیم غرور داریم...ولی خب من بچه ندارم نیازیم به شوهرم ندارم فقط دوسش دارم و دوس دارم خونواده داشته باشم،دوس ندارم محلم نده من بمونم ور دلش
نظرتون چیه حساسیته بیخوده که پارسال عید تالا یادم مونده؟امسال گفتن بیاید بریم شمال خرجمونم باباش میده با اونا بریم ولی من تا اینو گفتن انقد ناراحت شدم و اونروزا یادم افتاد
واقعا؟آخه حس کردم منو جلو خونوادش کوچیک کرده،من خیلی از این ویس های روانشناسی گوش میکردم یه زما ...
این اصن هیچی نبوده شاید حال نداشته بره یا نمیخواسته بری که غک نکنن لجبازی میکنی
کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
الان حرص بخوری فایده نداره هرچیزی پیش میاد درجا تجزیه تحلیل کن چون مادمای حساس از کوچکترین چیز بی ارزش ناراحت میشیم تجزیه.. کردی دیدی ارزششو داره راجبش حرف بزنی و اگ شوهرت درک نکرد ناراحتی بوجود بیاد بگو و بیان کن در غیر اینصورت بهش فکر نکن
دیگه وقتی جز اخلاقشه...قول داده که دیگه اونروزا هیچوقت تکرار نمیشه...ولی جز اخلاقشه اینکارا..خودم میتونم یه طورایی جلو این رفتارشوبگیرمذالبته ولی اون جز اخلاقاشه