2777
2789
عنوان

یه خاطره ی بد

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 28 پست
اینقدر شوهرا ما ازاین کارا میکنن به یه ورمونم نیست بی خیال اخه این چیه که اعصابتو خورد کنی

واقعا؟آخه حس کردم منو جلو خونوادش کوچیک کرده،من خیلی از این ویس های روانشناسی گوش میکردم یه زمانی همش میگفتن نباید با کسی زندگی کنید که کوچیکتپن کنه و حرمت نفستونه لکه دار کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای ما بودی جیکار میکردی. اصلا ناراحتی نداشت 

نمیدونم بخدا،حس کردم کوچیکم میکنه آخه...بعدم خب بخدا میدونم هممونو تا اومدن خواستگاری کلی با ناز بردن و هممونم آدمیم غرور داریم...ولی خب من بچه ندارم نیازیم به شوهرم ندارم فقط دوسش دارم و دوس دارم خونواده داشته باشم،دوس ندارم محلم نده من بمونم ور دلش

منم مثل شما خیلی حساسم..اگه منم تو این شرایط بودم ناراحت میشدم..اما سعی کن یادت بره خیلی چیزا رواینطوری خودتو پیر میکنی ..منم همینطوریم سر هر چیزی خودمو خیلی اذیت میکنم 😔

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤
واقعا؟آخه حس کردم منو جلو خونوادش کوچیک کرده،من خیلی از این ویس های روانشناسی گوش میکردم یه زما ...

عزیزم ما همگی این چیزا رو کم وزیاد تجربه کردیم

ولی بعد تو تنهایی حسابی گله کن.اما از درون خودتو اذیت نکن.بعضی مردا بی شعورن

منم مثل شمام خیلی حساسم

نظرتون چیه حساسیته بیخوده که پارسال عید تالا یادم مونده؟امسال گفتن بیاید بریم شمال خرجمونم باباش میده با اونا بریم ولی من تا اینو گفتن انقد ناراحت شدم و اونروزا یادم افتاد

واقعا؟آخه حس کردم منو جلو خونوادش کوچیک کرده،من خیلی از این ویس های روانشناسی گوش میکردم یه زما ...

این اصن هیچی نبوده شاید حال نداشته بره یا نمیخواسته بری که غک نکنن لجبازی میکنی

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

الان حرص بخوری فایده نداره هرچیزی پیش میاد درجا تجزیه تحلیل کن چون مادمای حساس از کوچکترین چیز بی ارزش ناراحت میشیم تجزیه.. کردی دیدی ارزششو داره راجبش حرف بزنی و اگ شوهرت درک نکرد ناراحتی بوجود بیاد بگو و بیان کن در غیر اینصورت بهش فکر نکن

الان حرص بخوری فایده نداره هرچیزی پیش میاد درجا تجزیه تحلیل کن چون مادمای حساس از کوچکترین چیز بی ار ...

من حال روحیم خیلی بده راستش فعلا.فقط نمیخوام با مسی که کوچیکم مبکنه زندگی کنم.بنظرت کوچیکم کرده؟

این از خیانت بدتره نباید دیگه تکرار کنه 

دیگه وقتی جز اخلاقشه...قول داده که دیگه اونروزا هیچوقت تکرار نمیشه...ولی جز اخلاقشه اینکارا..خودم میتونم یه طورایی جلو این رفتارشو‌بگیرمذالبته ولی اون جز اخلاقاشه