2777
2789
عنوان

گریه شدید نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 33404 بازدید | 36 پست
بچه منم همینطوری شده چندروزیه ، عزیزم‌یه سوال چجوری رژیم‌میخوای بگیری بچه شیرمیدی؟اخه منم خیلی چاق ش ...

والا یه هفته س کالری شماری میکنم یک کیلویی کم کردم بعد تعطیلاتم میخام ورزش برم،من هنوز ۹کیلو دارم تا وزن قبل زایمان ولی میخام لاغرتر بشم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ببین آب دهش نمیریزه...انگار یه چیزی تو دهنش میجوه...تو خواب جیغ بکشه...تو گریه سرش رو بکشه عقب و ...

توخواب جیغ نمیکشه ولی همین جویدنو داشت دکتر رانیتیدین داد

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

علائم رفلاکس فقط شیر برگردون کردن نیست عزیزم. اگر حتی توی خواب عمیقش یک باره با جیغ و گریه شدید بیدار میشه، یا با اینکه تازه شیر خورده باز هم دلش میخواد شیر بخوره حتما ببرش پیش یه متخصص اطفال که از لحاظ رفلاکس یا کولیک چکش کنه. 

بچه که بی دلیل گریه نمیکنه حتما چیزیش هست

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
توخواب جیغ نمیکشه ولی همین جویدنو داشت دکتر رانیتیدین داد

شربت موتیلیوم رو اگه گیر بیاری آبِ روی آتیشه برای رفلاکس ولی باز با مشورت دکترش استفاده کن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
رفلاکس که از اول داشت اما آب دهنش یک ماهی هست که می ریزه.بعدش پسرم هنوز ۴ ماه و نمیشه زود نیست واسه ...

دکتر دختر من گفت از سه ماه نیم آب دهن میره و لثه آماده میشه تا دندون در بیا دوماهی طول میکشه حالا

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
شربت موتیلیوم رو اگه گیر بیاری آبِ روی آتیشه برای رفلاکس ولی باز با مشورت دکترش استفاده کن

اول نکسیوم نوشت گیرنیاوردم موتیلیوم نوشت اونم گیر نیومد رانیتیدین نوشت

بچتون تا چن ماه گریه کرد؟ دقیقا حالت دختر منه 

هرچی بود تا همون ۳-4 ماهگی بود خوب شد الانم ۱۷ ماهشه عادیه عادیه