2777
2789
عنوان

گریه شدید نوزاد

33207 بازدید | 36 پست

پسرم دوماه ونیمشه توبیداری همش داره گریه میکنه یجوری که نفسش بند میاد جیغ از ته دل میکشه واقعا نمیدونم چیکارش کنم دلدرد نداره ماساژم میدم گشنه هم نمیذارمش گوش درد و ایناهم نداره عرق سوزم نیس نمیدونم واقعا چیه آخرشم باید من وباباش بذاریم تو پتو تابش بدیم تا ساکت بشه نمیدونم چشه بچه ی آرومی بود از بعد واکسن دوماهگیش اینجوری شده انگار

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کولیک داره یعنی نفخ شدید

نداره اصلا علایم کولیک هم نیس

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
رفلاکس نداره دختر منم اولش خیلی گریه میکرد شبا مخصوصا قطره کولیک براش گرفتم خوب شد 

یوهو انگار بچه رو چاقو زدن جیغ میزنه

دکتر معاینه کرده گفته کولیک نداره؟؟؟

معمولا بچه هایی ک کولیک دارن تو پتو آروم میشن

اندازه ی یه سی سی عرق زیره بهش بده ببین آروم نمیشه؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
عزیزم ممکنه کولیک داشته باشه یا رفلاکس... رفلاکس اتفاقا دوره عودش دو ماهگی...علایم رفلاکس رو نداره؟ ...

یه کوچولو رفلاکس داره ولی شدید نیس اصلا که بخاد اینجور گریه کنه

نداره اصلا علایم کولیک هم نیس

بچه منم همینطوری شده چندروزیه ، عزیزم‌یه سوال چجوری رژیم‌میخوای بگیری بچه شیرمیدی؟اخه منم خیلی چاق شدم بچم ۱ماه و ۳روزشه

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
دکتر معاینه کرده گفته کولیک نداره؟؟؟ معمولا بچه هایی ک کولیک دارن تو پتو آروم میشن اندازه ی یه سی ...

آره گفت یکم رفلاکس داره رانیتیدین داده

یوهو انگار بچه رو چاقو زدن جیغ میزنه

خب ببین آب دهش نمیریزه...انگار یه چیزی تو دهنش میجوه...تو خواب جیغ بکشه...تو گریه سرش رو بکشه عقب و شکمش رو بیاره بالا...رو زبونش سفید بشه...اینا علایم رفلاکسه...بالا آوردن شیرم که دیگه تابلو هست دیگه

بچه منم همینطوری شده چندروزیه ، عزیزم‌یه سوال چجوری رژیم‌میخوای بگیری بچه شیرمیدی؟اخه منم خیلی چاق ش ...

حداقل شیش ماه زمان لازمه تا اضافه وزن بارداری کم بشه!

برین پیش متخصص تغذیه تا رژیم شیردهی بهتون بده

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞