سپید۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9188 عنوان گریه شدید نوزاد 33207 بازدید | 36 پست پسرم دوماه ونیمشه توبیداری همش داره گریه میکنه یجوری که نفسش بند میاد جیغ از ته دل میکشه واقعا نمیدونم چیکارش کنم دلدرد نداره ماساژم میدم گشنه هم نمیذارمش گوش درد و ایناهم نداره عرق سوزم نیس نمیدونم واقعا چیه آخرشم باید من وباباش بذاریم تو پتو تابش بدیم تا ساکت بشه نمیدونم چشه بچه ی آرومی بود از بعد واکسن دوماهگیش اینجوری شده انگار دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر 1398/01/02 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10978 کولیک دارهیعنی نفخ شدید 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
pary_joon عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 605 رفلاکس نداره دختر منم اولش خیلی گریه میکرد شبا مخصوصاقطره کولیک براش گرفتم خوب شد
سپید۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9188 کولیک داره یعنی نفخ شدید نداره اصلا علایم کولیک هم نیس دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
مهرساخانووم عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 281 عزیزم ممکنه کولیک داشته باشه یا رفلاکس...رفلاکس اتفاقا دوره عودش دو ماهگی...علایم رفلاکس رو نداره؟فقط نزاریدش تو پتو که عادت می کنه هم خودش ادیت میشه هم شما بیچاره می شید
سپید۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9188 رفلاکس نداره دختر منم اولش خیلی گریه میکرد شبا مخصوصا قطره کولیک براش گرفتم خوب شد یوهو انگار بچه رو چاقو زدن جیغ میزنه دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
bestlady عضویت: 1394/05/25 تعداد پست: 21248 نداره اصلا علایم کولیک هم نیس عزیزم پس واسه چی گریه میکنه!!!!بی دلیل که نیست..بچه ها اکثرا تو این سن کولیک دارن...
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10978 دکتر معاینه کرده گفته کولیک نداره؟؟؟معمولا بچه هایی ک کولیک دارن تو پتو آروم میشناندازه ی یه سی سی عرق زیره بهش بده ببین آروم نمیشه؟ 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
سپید۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9188 عزیزم ممکنه کولیک داشته باشه یا رفلاکس... رفلاکس اتفاقا دوره عودش دو ماهگی...علایم رفلاکس رو نداره؟ ... یه کوچولو رفلاکس داره ولی شدید نیس اصلا که بخاد اینجور گریه کنه دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
بانوي_اميدوار٧٦ عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 نداره اصلا علایم کولیک هم نیس بچه منم همینطوری شده چندروزیه ، عزیزمیه سوال چجوری رژیممیخوای بگیری بچه شیرمیدی؟اخه منم خیلی چاق شدم بچم ۱ماه و ۳روزشه یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
Mona152 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 11605 وقتی تو پتو میگذارید و تابش میدید اروم میشه یعنی کولیگ داره اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
سپید۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9188 دکتر معاینه کرده گفته کولیک نداره؟؟؟ معمولا بچه هایی ک کولیک دارن تو پتو آروم میشن اندازه ی یه سی ... آره گفت یکم رفلاکس داره رانیتیدین داده دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
pary_joon عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 605 یوهو انگار بچه رو چاقو زدن جیغ میزنه اره اره به نظر من که کولیکه دیگه خودتونم برسیش کنین
مهرساخانووم عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 281 یوهو انگار بچه رو چاقو زدن جیغ میزنه خب ببین آب دهش نمیریزه...انگار یه چیزی تو دهنش میجوه...تو خواب جیغ بکشه...تو گریه سرش رو بکشه عقب و شکمش رو بیاره بالا...رو زبونش سفید بشه...اینا علایم رفلاکسه...بالا آوردن شیرم که دیگه تابلو هست دیگه
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10978 بچه منم همینطوری شده چندروزیه ، عزیزمیه سوال چجوری رژیممیخوای بگیری بچه شیرمیدی؟اخه منم خیلی چاق ش ... حداقل شیش ماه زمان لازمه تا اضافه وزن بارداری کم بشه!برین پیش متخصص تغذیه تا رژیم شیردهی بهتون بده 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞