2777
2789
عنوان

غمم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 26 پست
ممنووون دلداری دادی ...آدم این جمله ها رو میشنوه اعصابش آروم میشه😍😍😍

نی نیت پسره,؟

ظالم عه مظلوم طلبکاروه ،،،دنگ هاوار هاوار وی دیاروه،،،یک یک برایل خولم عه دس داموه ،،،هو نشور نشور مرده شور نشور،،،دردم زیاده دردیلم بشور 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما باید به دکترت بگی بر اساس وزن اولیه ، استخوان بندی و سن بهت بگه محدوده سلامت وزن شما چقدر هست به من گفته بود  تا ۱۴ یا حداکثر ۱۵ کیلو تا پایان بارداری مجاز هستی و نباید بیشتر چاق بشی من ده کیلو چاق شدم شما هم از دکترت بپرس 

چاقی بیش از حد هم زیاد خوب نیست و احتمال دیابت داره 

بعدا هم فکر نکن به آسونی وزن میاد پایین خیلی ها همون حدود میمونن 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
عزیزم شما باید به دکترت بگی بر اساس وزن اولیه ، استخوان بندی و سن بهت بگه محدوده سلامت وزن شما چقدر ...

خب هر سری میرم وزنم میکنه ...نمیدونم ...مثلا رژیم خاصی میده؟؟؟چون بالا هم نوشتم نخورم فشارم انگار بیاد پایین سردرد میگیرم و بی حال میشم

خب هر سری میرم وزنم میکنه ...نمیدونم ...مثلا رژیم خاصی میده؟؟؟چون بالا هم نوشتم نخورم فشارم انگار بی ...

عزیزم از چند هفتگی وزن زیاد کردی،اخه من الان ۱۳هفتمه اما ۸کیلو کم کردم

ظالم عه مظلوم طلبکاروه ،،،دنگ هاوار هاوار وی دیاروه،،،یک یک برایل خولم عه دس داموه ،،،هو نشور نشور مرده شور نشور،،،دردم زیاده دردیلم بشور 💔

خب هر سری میرم وزنم میکنه ...نمیدونم ...مثلا رژیم خاصی میده؟؟؟چون بالا هم نوشتم نخورم فشارم انگار بی ...

از دکترت بپرس 

دکتر من همون اوایل  محدوده سلامت منو تعیین کرد گفت وعده های غذایی رو بیشتر کن و حجمش رو کمتر ، گفت سعی کن گرسنه نمونی ولی مواد سالم بخور و از همه گروه های غذایی هم تو برنامه ات متعادل باشه 

چیزهای بخور که مقوی باشه ولی پر کاری نباشه مواد قندی رو کنترل شده بخور 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
نه دکترم رژیم نداد حتی بهش گفتم اضافه وزن دارم گفت همه دارن ..گفت مشکلی نیست...دکتر امتحان پس داده . ...

آره نسبت به هله هوله های دیگه سالم تره و کمتر چاق کننده ست

ادم وقتی اشتهاش زیاد بشه بیشتر میره سمت تنقلات. واقعن مگه چقدر میشه میوه خورد.. 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
عزیزم از چند هفتگی وزن زیاد کردی،اخه من الان ۱۳هفتمه اما ۸کیلو کم کردم

من اصلا وزن کم نکردم چون فقط حالت تهوع داشتم و غذا میخوردم ...برا همین از ماه دوم هی رفتم بالا 

از دکترت بپرس  دکتر من همون اوایل  محدوده سلامت منو تعیین کرد گفت وعده های غذایی رو ...

باشه ...مممنونن...خودم شیرینجات و سس ، نوشابه ، اینجور چیزا رو قبل نمیخوردم الانم نمیخورم ...مممنووون عزیز ...ان شاءالله تعطیلات تموم بشه برم پیشش

ممنووون دلداری دادی ...آدم این جمله ها رو میشنوه اعصابش آروم میشه😍😍😍

عزیزم واقعا همینطوره

وقتی بدنت نیاز داره گشنت میشه بخور هرروز که ادم باردار نیست

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....