2777
2789
عنوان

غمم گرفته

212 بازدید | 26 پست

هفته بیست  بارداریم تقریبا 8۵ کیلو شدم مدام گشنم میشه و نخورمم انگار فشارم میفته سرمم درد میگیره ، میوه و اینا هم جایگزین فایده نداره 😭😭😭

سعی میکنم هر روز یا یک روز درمیون پیاده روی  برم  یک ساعت تا دو ساعت ...البته خیلی تند نمیرم چون زیر دلم بعدش درد میگیره متوسط سرعتم چیکار کنم میترسم انقد وزنم داره بالا میره چیکار کنم طبیعیه؟؟

بنظرتون تا پایان بارداری چقد میشم😪؟؟

حرکت بچه رو احساس نمیکنم اما تو سونو آنومالی زده حرکت جنین نرمال...خودمم دیدمش تو مانیتور تکون میخورد دکترمم گفت همه چی خوبه

این طبیعیه ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمم میگه بخور بچه سالم و قوی بشه....اما حساب میکنم تا زایمان به ۹۵راحت میرسم 😭😭😭😭

بخور عزیزم من با اینکه خیلی میخوردم چاق شدم اما بعد زایمان حتی وقت نمیکنی غذا بخوری من نزدیک ده کیلو تو ی ماه کم کردم 

بخور عزیزم من با اینکه خیلی میخوردم چاق شدم اما بعد زایمان حتی وقت نمیکنی غذا بخوری من نزدیک ده کیلو ...

واقعا چقد خوب ...اما آبجیم میگه عمرا کم کنی میمونی رو همون قدر...

خوب وزنتم کم نبود . من ۶۰ بودم تا ۳۲ هفته شدم ۷۰ دکتر گفت طبیعیه. شما اگه قند نداری و فشار خون مشکل ...

قند و فشار ندارم ...شیرینیجات هم خیلی کم میخورم ...خوشبحالت فقط ده کیلو زیاد کردی

دکترت رژیم نداده؟ 

بسکوییت ساقه طلایی تو خونه داشته باش. میوه هایی مثل سیب و هویج خوب معده رو پر می کنند.. وزنت بره بالا ممکنه بعد از زایمان به راحتی نتونی کمش کنی.. تا آخر زایمان هم سنگین میشی.

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
دکترت رژیم نداده؟  بسکوییت ساقه طلایی تو خونه داشته باش. میوه هایی مثل سیب و هویج خوب معده رو ...

نه دکترم رژیم نداد حتی بهش گفتم اضافه وزن دارم گفت همه دارن ..گفت مشکلی نیست...دکتر امتحان پس داده ..اما خودمم هر سری میرم منتظرم بهم بگه مراعات کن اما هیچی نمیگه ...باور کن سیب و موز هم میخورم انگار نه انگار  نهایت نیم ساعت دیگه انگار هیچی نخوردم ...ساقه طلایی از چاقی جلوگیری میکنه؟؟