2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم ...تاپیک آخرم کاش بیاید گوش بدید یه راهی بهم بگید ممنونم

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
کاش دغدغه پول باشه! باور کن خیلیا یه مشکلاتی دارن(مثل دوری عاطفی از خانواده) که میگن کاش مشکل مالی ...

ما اصلا مشکل عاطفی نداریم هر کاری ام برای هم انجام میدیم  فقط دستمون خالیه 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
خب پس شما که دستتون پره!! ایشالا تو مساله ی مالی هم گشایشی میشه به زودی

انشالله

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

یه آقایی بود باهام نسبت فامیلی دور داشت

شنیده بودم دوسم داره منم دوسش داشتم اما نمیدونست که منم دوسش دارم !

چند بار اومد اقدام کنه بیاد خواستگاری چند تا نخاله ی نامرد جلوشو گرفتن نذاشتن، بهش گفتن مهستی بآ فلانیه عاشق همن میخان ازدواج کنن.. حتی براش مدرک هم جور کردن الکی!!  اونم بیخیال شد رفت با یکی دیگه نامزد کرد..خدا کسایی ک باعث و بانی این شدن و نگذره ازشون..حلالشون نمیکنم

همه فامیل دارن ماهم فامیل داریم

تا حالا شده در مورد مساله منطقی و آروم و صمیمی با هم صحبت کنید؟؟

وای عزیزم هزار بار  

خیلی همو دوست داریم دعوا میکنیم زود آشتی میکنیم اما این مشکلات اگه در. نظر نگیری وگرنه اعصاب جفتمون بهم میربزه.....خیلی مهربون خوبه برام همه کار میکنه البته کاری که باید بکنه وظیفشه وگرنه کار خاس نه....خیلی دوسش دارم اما زندگی ندارم لذتی نمیبرم همش میگم کاش حل میشد همه چی ....قبول میکنه کاراش اشتباه اما درست نمیشه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝