2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه آقایی بود باهام نسبت فامیلی دور داشت شنیده بودم دوسم داره منم دوسش داشتم اما نمیدونست که منم دوس ...

خب ببین این واقعا فک کنم تقصیر کار تو نیستی سعی کن فراموش کنی و به خودت سخت نگیری چرا اینجوری شد چرا فلان شد

ببین واقعا لازمه خودتم کار کنی؟

چکار کنم همین ....تاپبک زدم همه چی توش نوشتم اگه بخونی متوجه میشی دردم یه چی درمان نداره 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
باور کن خیلی وقتا منطقی و آروم با طرفت صحبت کنی جواب میده، بعضی وقتا ما دعوا میکنیم خراب تر میشه

طرفی که منطق حالیش نیست

اشتباهشو قبول نداره

مثلا فحش دادن رو کار زشتی نمی دونه نثلا

حالا با این آدم میشه صحبت کرد آخه

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
خب ببین این واقعا فک کنم تقصیر کار تو نیستی سعی کن فراموش کنی و به خودت سخت نگیری چرا اینجوری شد چرا ...

فقط دعا میکنم کسایی ک جلوشو گرفتن سر خودشون بیاد

هیچیکس اندازه من تو فامیل دشمن نداره....

فقط دعا میکنم کسایی ک جلوشو گرفتن سر خودشون بیاد هیچیکس اندازه من تو فامیل دشمن نداره....

عزیز تو همیشه کاری که فک میکنی واقعا درسته و خدا ازش راضیه رو بکن هرکی هرچی کرد اولا خودتو ناراحت نکن ثانیا خیالت راحت خدا تو همین دنیاهم یه حساب کتابی داره

چکار کنم همین ....تاپبک زدم همه چی توش نوشتم اگه بخونی متوجه میشی دردم یه چی درمان نداره 😢😢😢😢😢� ...

اولا که ان شاءالله بچه ی خوشگلت به سلامتی به دنیا بیاد!(به دنیا اومد اول از طرف من یه ماچش کن!)

بعد باید از یه ور دیگه وارد کار بشی؛ حتی اگه قلبا فامیل شوهرتو دوست نداری تو ظاهر طوری رفتار کن که خیلی مهربونی و با اونا مشکل نداری،

بعد میتونی عمدا جلو شوهرت بعضی کارای شوهرتو پشت تلفن به مامانت بگی تا بفهمه وقتی میگی کار کار اشتباهیه یعنی چی!

الان که تاپیکو خوندم دیدم یه کوچولو جفتتون دارید بزرگ میکنید قضیه رو چیزایی که من خوندم با طلاق و اینا فرسخ ها فاصله داره!

طرفی که منطق حالیش نیست اشتباهشو قبول نداره مثلا فحش دادن رو کار زشتی نمی دونه نثلا حالا با این آ ...

ببین بعضی وقتا کارایی که میکنه رو (البته طوری که دعوا راه نیفته!) رو خودش اجرا کن بفهمه بعضی کاراش ایراد داره!

اولا که ان شاءالله بچه ی خوشگلت به سلامتی به دنیا بیاد!(به دنیا اومد اول از طرف من یه ماچش کن!) بعد ...

ممنون گلم .😘😘😘😘😘😘

آره دقیقا حرف دلم ردی مسخره هست بخای جدا شی برا این رفتارا اما واقعا خیلی سعی میکنم درست نمیشه ...شاید من کم حوصله باشم فعلا منتظر دنیا آمدن دخترم که سالم بغل بگیرمش....اما شوهرم خیلی دوست دارم شاید دنیا کسی مهربونی اون نبی فقط قابل اعتماد نیس خیلی خوبه اما بارها دلم سوزونده. بهش میگم چرا میگه چکار کنم اونا نمیخان تو چیزی بدونی ازشون میگم بخدا مهم نیس ولی چرا تو گزارش لحظه میدی میگه نمی گم ....اما میگه ....بارها اعتمادمو خراب کرده.....وقتی حوصله داره براش کلی حرف میزنم بغلم میکنه مثلا میگه بیا اینجا .....نگو گالیور

نمیدونم بخندم یا گریه کنم 😐😐😐

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝