2777
2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 25 پست
فعلا استراحت مطلق باش ولی به دکترت زنگ بزن اگه اجازه میده شیاف پروژسترون استفاده کن .نشاسته هم تو اب ...

اره شنیدم چن جا میترسم ضرر داشته باشه نخوردم. مطمئنه بخورم؟؟ 

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍
برو پيش پزشکت حتي بيمارستان بري بخش زنان ،بهت شياف ميدن هر 12ساعت يکي بذار به پهلو دراز بکش ،سعي کن ...

ایشالا ب سلامتی. ب دکترم زنگ زدم گفت استراحت کن و ی شب ی صبخ شیاف بزار تا موقع سونو بشه جوابشو بیاری ببینم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیز غسل  نداره. تازه حموم برات خیلی بده. دکتربه من گفت هفته ایی یک بار اونم پنج دفیقه ...

ن فعلا ک نمیرم حموم. لک هم زیاد نیس اندازه نوک انگشت میاد ک هی قطع و وصل میشه

پسر يا دختر ،شنيدم پسرا چون ضعيف ترن ادم خونريزي ميکنه

پسره. دهنم صاف شد تا به دنیا اومد. اسن حاملگی میاد بدنم میلرزه. تیرویید گرفتم. پلاکت خونم اومد پایین. سرکلاژ شدم. مرز قند بودم. وزنمم از ۵۸ شد ۹۰ کیلو. بعدزایمان همه جی درست سد فقط تیرویید باهام موند

برو پيش پزشکت حتي بيمارستان بري بخش زنان ،بهت شياف ميدن هر 12ساعت يکي بذار به پهلو دراز بکش ،سعي کن ...

دکترای الان خیلی  از حرفاشون اشتباست

استراحت مطلق ضروریه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من چهار هفته داشتم سه روز با دارو خوب شدم

انشاءالله چیزی نیست و رفع بشه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

[QUOTE=85162980]اره شنیدم چن جا میترسم ضرر داشته باشه نخوردم. مطمئنیه خانومی یه بار گفت خود دکترش گفته بخور من امتحان نکردم

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧