2777
2789
عنوان

لکه بینی

186 بازدید | 25 پست

خانوما من هفته پنج هستم همراه ادرارم لکه هاب فهوه ای میاد و با دستمال پاک میکنم هم قههوه ایع. کسی بوده اینجور باشه؟؟ خبلی نگرانم

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍

من اینجوری بودم

عزیزم فقط و فقط باید دراز بکشی به پشت و پاهاتو یکم بالاتر نگه داری

دکتر هم بهت شیاف پروژسترون میده

حتی المقدور از جات تکون نخور

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اینجوری بودم عزیزم فقط و فقط باید دراز بکشی به پشت و پاهاتو یکم بالاتر نگه داری دکتر هم بهت شیا ...

بچت سالم بدنیا ا مد؟؟؟ نگران نباشم؟ 

بچت سالم بدنیا ا مد؟؟؟ نگران نباشم؟ 

اگه استراحت مطلق کنی نگران نباش

خواهرم خونریزی داشت فقط دراز کشید .. برای توالت هم پا نشد

بچش موند.. صحیح و سالم

من لکه. داشتم.. کم استراحت کردم .. شد خونریزی ... و سقط😏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فعلا استراحت مطلق باش ولی به دکترت زنگ بزن اگه اجازه میده شیاف پروژسترون استفاده کن .نشاسته هم تو اب حل کن بخور میگن واسه لکه بینی خوبه جا بچه رو سفت میکنه

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧

برو پيش پزشکت حتي بيمارستان بري بخش زنان ،بهت شياف ميدن هر 12ساعت يکي بذار به پهلو دراز بکش ،سعي کن استراحت کني ،زدن پا بالا هم تاثيري نداره تينو دکترم گفت ،من اينطور بودم الان قربونش برم 7ماهمه

...
اگه استراحت مطلق کنی نگران نباش خواهرم خونریزی داشت فقط دراز کشید .. برای توالت هم پا نشد بچش موند ...

اها. ایشالا ک درست سع نگرانم کرده. شما هم ایشالا ی نی نی سالم بدنیا بیاری

من بودم. استراحت مطلق مطلق. شیاف هم زدم. یعنی حتی نماز هم به صورت خوابیده میخوندم. بچم الان ۴سا ...

خداروشکر. میگم ابن لک هایی ک داریم غسل داره؟؟؟ اگه داره چیه؟؟