2821
2789
بي پولي و نياز جنسي بد درديه براي يه پسر ببخشيد رك ميگم اما واقعيته معلومه روش از اين دو نظر فشاره ...

سلام دوستم خوبی؟

اون اقا پسری ک دیشب تعریف کردم

امروز پیام داد ک هرچی بینمون بوده دیگه تموم

واینکه من از عهده زندگی برنمیام

من واقعاموندم

منی ک میخواستم باهمه چیش بسازم اونوقت این....

چیکارکنم بنظرت

هنوز جوابی بش ندادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دختر خوب

اصولا دختر ناز ميكنه نه پسر! اينارو از تجربه ميگم نه همينجوري

اگه اون اقا پسر عاشق شما بود هيچوقت نميگفت تموم بلكه تا اخر دنيا با همه مشكلات به پاتون ميموند مخصوصا با اين مدت ٢ سال كه ادم حس عاطفي به هم پيدا ميكنه

با اين اوصاف شما اون فك ميكنه چي هست كه هي بگه تموم تو دوباره ميبخشي الان فك كن اينجوري ميكنه بر فرض دو روز ديگه تحمل داري بهت ميگه خيلي راحت دوس دختر گرفتم صيغه كردم نوكر خونوادمي و الي غير ( بيين اينا واقعا اتفاق ميفته ، چرا؟ چون اخلاق اين پسر از بنيان سسته.)

اگه راهنمايي اين خواهرتو ميخواي بنويس خوش اومدي بعد هم همه ي اكانتاتو پاك كن شمارتم عوض كن، اينجوري نه خودت نه اون راه دسترسي به هم ندارين كه بگي واي دوباره دلم سوخت برگشتم

ببين عزيز من حتما اولش خيلي سخته حس تنهايي مياد سراغت اشك ميريزي غصه ميخوري مثل يه معتاد همش فكرشي دقيقا مثل معتاد :) اما ميگذره و سال ديگه همين موقع خدا رو شكر ميكني كه از دستش راحت شدي

عاقلانه+ عاشقانه شريكتو انتخاب كن 

آدما از بي پولي واقعااا سختي ميكشن 

به خاطر بي پولي چه بداخلاقي ها و خيلي چيزا كه اتفاق نميفته تو زندگي واقعي

شرايط زندگي خونه پدرتون سخته قبول

اگه خواستگار پولدار نداري قبول

هنوز كه سنتم كمه حداقل ٢ ٣ سال وقت داري

كم كمش اينه زن يه ادم كم پول با شرافت بشو

نه كسي كه تا آخر عمر بگه اي كاش پدرزنم پولدار بود با پولش مفت ميخوردم ميخوابيدم از دخترشم بهره ميبردم...

واقعا درايت خودت به حست به اين آدم ميگه عشق؟!

همين :)

سلام دختر خوب اصولا دختر ناز ميكنه نه پسر! اينارو از تجربه ميگم نه همينجوري اگه اون اقا پسر عاشق ش ...

همین رو گفتم

اما مطمئنم باز پیام میده و پشیمون برمیگرده

من نمیتونم این خطم رو خاموش کنم 

چیکارکنم؟

آدما از بي پولي واقعااا سختي ميكشن  به خاطر بي پولي چه بداخلاقي ها و خيلي چيزا كه اتفاق نميفته ...

خواستگارای خیلی پولدار دارم

شرکت حفاری

شرکت نفت

نمایندگی ماشین دار

اما من دلم گیره و رو این حساب بازکرده بودم...

خواستگارای خیلی پولدار دارم شرکت حفاری شرکت نفت نمایندگی ماشین دار اما من دلم گیره و رو این حساب ...

همیشه بهم امید میداد ک میشه من تورو ب خودم میرسونم

اما بارها و بارها تقاضای جدایی کرد وبرگشت من هم بخشیدم

امروز هم گفت...

خیلی غرورم داره له میشه

نظر منو ميخواين با احترام و نظر خانواده يه جلساتي بزارين با خاستگاراتون صحبت كنين اشنا بشين ببينين اخلاقاتوو معياراتون هم خواني داره نداره خداروشكر وضعشونم كه خوبه در اينده سختي مستاجري و بي ماشيني و غيره نباشه

اين اقا هم بعد امروز خيلي عاشق و مرد باشه خودشو ميكشه بهت برسه البتع اين الان مشخص نميشه

بايد ديد شيش ماه ديگه سر كارشه؟ تا تو رفتي رفت با يكي ديگه دوست شد ؟ اصلا براي رسيدن بهت چه تلاشي ميكنه؟

ببين مردا چيزيو كه به سختي به دست ميارن به راحتي از دست نميدن

اما اون چيزيو كه اماده و حاضر بزاري جلوي يه مرد علي الخصوص تنبل و بي اداب وظيفت ميدونه

محبت داري عزيزم

ما دخترا خيلي احساساتي هستيم تو جامعه امروز بايد حواسمون جمع باشه 

بازم من در حد خودم راهنماييت كردم دوس داشتي از يه مشاور با تاكيد يه مشاور خوببب كمك بگير قطعا راهنمايي ميكنه

انشالله خوشبخت بشي