2821
2789

من اگه جاي اون دختر بودم با پول پدرم  كسب و كار و تفريح ميكردم تا يكي هم كفو خودم پيدا شه

پسري كه چشمش دنبال پوله ديگه تا آخر ماجرا مشخصه...

مگر اينكه چشمش دنبال پول نباشه و انقدرررر آدم خوبي باشه و دختر قانع كه اين شرايط خيلي كمه با همون كم پولي زندگي كنن تا پسر به جايي برسه!

من خودم ینفرو دوسدارم

وضع خانوادمم اصلاخوب نیست

اما اقاپسر خیلی ب فکرهمچین منافعی هست

اینکه من درآینده حتماکارکنم کمک خونه باشم

خیلی وقتا هم میگه کاشکی بابات پولدار بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زمانه سختيه يعني يك پسر ٢٦ ساله اگه درس خونده باشه و سربازي رفته باشه و وضع خونواده خودشم معمولي باشه احتمالا پس انداز يا درامد انچناني نداره

اينكه بگن كار كنين باز يكم معقوله ولي اينكه چشمشون دنبال پول پدر خانم باشه و اينو واضح بگن از كم فطرتيشونه

اي كاش پدر خودشون پول دار بود!

معلومه هنوز از نظر ادب و غيره به سن ازدواج نرسيدن با عرض معذرت

شما هم سني نداري لطفا خوب حواستو جمع كن دوست من

من هفت ساله ازدواج کردم شوهرم از پدر مادرم پول و ماشین میخواست اونا هم خیلی محترمانه گفتند نه اما شوهرم این قدر عوضی و بی منطقه که قهر کرده با پدرو مادرم همیشه بد اونا رو میگه الانم من معده ام عصبی شده بیدار شدم حالت تهوع شدید داشتم تا حالم بهم خورد معده ام هم از دست شوهرم قاطی کرده

زمانه سختيه يعني يك پسر ٢٦ ساله اگه درس خونده باشه و سربازي رفته باشه و وضع خونواده خودشم معمولي باش ...

بله کاملا دانشجو وسربازی رو رفتن و هیچگونه پسندازی ندارن

وضع خانواده خودش هم خیلی خوب نیست

من موافقم بااینکه زن ومرد دو تا کارکنن

امااینکه بگه کاشکی پدرت پولداربود واینکه حیف دل من پیش توگیره من رو واقعا ناراحت و دل زده میکنه

بله کاملا دانشجو وسربازی رو رفتن و هیچگونه پسندازی ندارن وضع خانواده خودش هم خیلی خوب نیست من مواف ...

اما باز هم دلم پیشش گیره 

و سریع از اشتباهاتش میگذرم

واون بازهم تکرارمیکنه 

من هفت ساله ازدواج کردم شوهرم از پدر مادرم پول و ماشین میخواست اونا هم خیلی محترمانه گفتند نه اما شو ...

وااای چقدر سخت

نمیتونیدقانعش کنید؟

من هم یکی ازدوستام بخاطر همین موضوعا خانوادش نمیان خونش و اون خیلی ناراحته

وااای چقدر سخت نمیتونیدقانعش کنید؟ من هم یکی ازدوستام بخاطر همین موضوعا خانوادش نمیان خونش و اون خ ...

خیلی این موضوع ناراحتم میکنه

امشب هم سرهمین موضوع بحثمون شد

بله تجربه دوستمونو خوندي

نميدونم چند مدته باهاشون دوستي

چون به هر حال زمان طولاني علاقه هم به وجود نياره وابستگي به وجود مياره و ادم به راحتي نميتونه دل بكنه

نميدونم تو چه فرهنگي هستين و سن مناسب ازدواج رو چه زماني ميدونين اما شما سنت واقعا هنوز فقط ٢١ ساله 

خداي نكرده حواستو جمع كن براي رفتن از خونه پدر از چاله به چاه نيفتي

خوشتون بياد يا نه خواهر من اون پسر ٢٦ ساله الان پر از نياز جنسيه نهايتش ازدواج ميكنين يه مدت ميگذره هر دو سير ميشين بعد تازه يادتون مياد پول ندارين تو اين شرايط خيلي عاشق و غمخور هم باشين دووم ميارين در غير اين صورت اي كاش پدرت پول داشتو پول بده و فلان يا برميگردي سر خونه اولت يا يه عمر زندگي با عذاب

بله تجربه دوستمونو خوندي نميدونم چند مدته باهاشون دوستي چون به هر حال زمان طولاني علاقه هم به وجود ...

مدت زیادی هست باهمیم

اما خیلی وقتا کلامیخوادرابطه روبهم بزنه ک من نمیتونم شرایطشوندارم و....

صبح ک میشه میگه ببخشیدوتموم

منم راحت میبخشم

امابازهم همچین درخواست هایی میکنه

مدت زیادی هست باهمیم اما خیلی وقتا کلامیخوادرابطه روبهم بزنه ک من نمیتونم شرایطشوندارم و.... صبح ک ...

اینقدر ک بخشیدم

دیگه واسش عادی شده ناراحت کردن من...

اینقدر ک بخشیدم دیگه واسش عادی شده ناراحت کردن من...

خودشون میگن ک من تا شرایطم جور نشه پسنداز نکنم

با دست خالی نمیام 

ولی تصمیمشون مدام عوض میشه

واین من رو ب شک میندازه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز