2777
2789
عنوان

از دست شوهرم....

397 بازدید | 31 پست

سلام شوهرم یه رفیق داره فوق العاده پررو هست من دخترم ۲ماه و نیمشه اینقدر پررو هست که دفعه قبلی با زن و ۳تا بچه کوچیک اومد خونمون من رفتم زایمان کنم تو بیمارستان بودم بعدشم رفتم خونه پدرم خونم هم در بست تا ۱۰روز تحت اختیار اینا بود الان دوباره روزه عیدی رفتیم عید دیدنی دیدم زنگ میزنه پیداش شده دوباره الان هم خونه نشسته اعصابم بهم ریخته ....

جواب ندین خب😳😳😳

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ پرو امون از مهمون ناخونده رو نده بهشون 

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

خوب چرا خونتو دربست میدی به کسی

واقعا چه جوری؟؟؟ بعضیا اینقد ریلکس برخورد میکنن

تنهایی فقط صدسال  اولش سخته 🔴بابااااا من کاربر جدید نییییستم 😣 به دلیل مساعل امنیتی😎 قطع دسترسی شدن

وااای منو یاد رفیق شوهرم انداختی🤣🤣🤣🤣

۱۰ سال پیش یه رفیق داشته تهران ، از شوهرم ۵۰۰ هزار گرفته بهش پس نداده

بعد از ده سال با زن و بچش اومده شهرمون ، اومد طرف شوهرم بهش گفته اگه میخوای پولتو بهت بدم باید بزاری این ۱۰ روز خونتون بمونیم😐😐😐😄😄😄😄

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
جواب ندین خب😳😳😳

خاک تو سر شوهرم تقصیر خودشه.مل خونه بابام اینا بودیم این مرده زنگ زد به بابام احوال شوهرم گرفت بابام گفت خونه نیس خبر ندارم گفت من در خونشون هستم .منم ۲ساعت بعدش به شوهرم گفتم برو سر و گوش آب بده اگه نبود بیا دنبال ما.یه ساعت نیومد زنگش زدم تا بردتش تو خونه منم خونه بابام گفتم نمیام خونه بعدگفتم روز عید میان خونشون زشته خودم پاشدم اومدم خونه الانم تو اتاق خواب نشستم دلم خیلی گرفته دلم میخواد زار زار گریه کنم...

یک کودتا کن و ردشون کن برن فوقش چند روز با همسرت قهر میشی اما  راحت میشی

اخه سفره عید پهن هنوز هیشکی خونمون نیومده اینم نکبت بلوچ هست.ازش متنفرم. ابروم جلو فامیلمام میره