2777
2789
الان توسط کسایی که میگن ما خیلی خوشگل و جذابیم و شوهرامون اصلا به غیر از ما کس دیگه ای رو لایق نگاه ...

عزیزم ربطی به خوشگلی زن نداره. مردی که چشم پاک باشه زنش زشتم باشه باز کسی رو نگاه نمیکنه. از طرفی مردی که هیز باشه زنش خوشکلترینم باشه بازم نگاه میکه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الکی خودتو اذیت نکن تو مسئول کارهای اون نیستی 

زیاد به کارهاش دقیق نشو 

اعتمادبنفستو ببر بالا 

خوشبین باش

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
عزیزم شما ب خودت برس ک ب چشمش بیای تا دیگه چشم و دل سیر بشه بقیه اصن ب چشمش نیان

میدونی جریان چیه 

مرغ همسایه غازه 

اگه همسرش خرم سلطانم باشه چون میدونه مال خودشه براش مهم نیس در اصل یه مرضه هیزی

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

آخه از حق نگزریم بعضی از خانمها یه مدلی میان بیرون که ما هم که خانمیم دوست داریم نگاهشون کنیم

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
عزیزم شما ب خودت برس ک ب چشمش بیای تا دیگه چشم و دل سیر بشه بقیه اصن ب چشمش نیان

همه این راه ها رو رفتم عزیزم.ولی اون کلا این مدلیه.دخترا هم بهش خیره میشن دیگ حالم بدتر میشه

الان توسط کسایی که میگن ما خیلی خوشگل و جذابیم و شوهرامون اصلا به غیر از ما کس دیگه ای رو لایق نگاه ...

قبول کنیم اکثر مردا نمیگم همشون ولی اکثرشون چشم چرونن...

واقعیته...

ربطی به خوشگلی و جذابیه زنش نداره...

ببین من کسی رو میشناسم نگاش کنی میگی وای چه مرد سربه زیری ولی بعد که رفتی کل جزییات همه جا تو میگه  

بعضیاشون سیاست دارن تابلو نگاه نمیکنن ولی بعضیاشون چندشناک نگاه میکنن...و البته همین باعث سردی و کدورت بین زن و شوهرا میشه متاسفانه..

و هر دوصورتش خیلی بده ها خییییییلی...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

من خیلی ب شوهرم اعتماد داشتم

ولی الان دیگ ندارم

تو بارداریم چت کردن شو با یه دختر دیدم قبلا هم دیده بودم میگ اونجوری نیست ک تو فک میکنی

9 ماهه باردارم خیلی دلم گرفته

میدونم تو اینستا فیلم هم میبینه

خیلی دلم گرفته خیلی

میدونی جریان چیه  مرغ همسایه غازه  اگه همسرش خرم سلطانم باشه چون میدونه مال خودشه براش م ...

اونجوری پس باید گفت طرف ذاتش خرابه

البته بعضی از زنام اونقدر بد میپوشن ک من ک دخترم هم توجهم بهشون جلب میشه چ برسه ب مردا