2789
عزیزم ربطی به خوشگلی زن نداره. مردی که چشم پاک باشه زنش زشتم باشه باز کسی رو نگاه نمیکنه. از طرفی مر ...

فرمایش شما کاملا درسته عزیزم من منظورم خانمهای با اعتماد به نفسهای فوق العاده بالای نی نی سایتی بود که توی این قبیل تاپیکها میان پز الکی میدن

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی ب شوهرم اعتماد داشتم ولی الان دیگ ندارم تو بارداریم چت کردن شو با یه دختر دیدم قبلا هم دید ...

باهم رابطه ندارین؟؟؟

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
حساس نشو حساس بشی بدتر میکنه اونجور آدم ههیچ وقت ترک نمیکنه مطمعن باش وبه خودت برس اگه خوشگل کنی خود ...

ببخشید یاد ارسطو افتادم حساس نشو حساس نشو🤣🤣🤣

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
من خیلی ب شوهرم اعتماد داشتم ولی الان دیگ ندارم تو بارداریم چت کردن شو با یه دختر دیدم قبلا هم دید ...

متاسفانه تو بارداری بعضی مردا از این کارا میکنن چون نمی تونن با همسرشون مثل قبل رابطه داشته باشن..افزایش دادن ایمان مرد خیلی تاثیر داره

متاسفانه تو بارداری بعضی مردا از این کارا میکنن چون نمی تونن با همسرشون مثل قبل رابطه داشته باشن..اف ...

یکبار دیگ هم قبل بارداری دیدم ازش

مردها خیلی بی معرفت و بی وفان فقط همین و میتونم بگم

عزیزم ناراحت شدم برات درک میکنم کامل چی میگی 

ولی یه چیزی بهت میگم گوش کن 

شاید چت کردن از دید زن خییییلی بد و غیر قابل تحمل باشه ولی از دید مردها اینحوری نیست و فقط یه جور کنجکاوی و شیطنته

نمیخوام کار اونو توجیه کنم ولی زیاد خودتو ناراحت نکن بخدا ارزششو نداره

خودم این روزها رو کشیدم میدونم چی میگی

الان میگم کاش بی تفاوت بودم و خودمو داغون نمی کردم

الهی که دلت شاد باشه و زندگیت شیرین باشه 

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

منم تو حاملگی همین بلا سرم اومد خیلی سخت بود ولی سعی کن شاد باشی که بچت اسیب نبینه من الان پشیمونم خیلی غصه میخورم که بچم در اینده ی مشکلی براش پیش نیاد بخاطر همین استرسا

ببخشید یاد ارسطو افتادم حساس نشو حساس نشو🤣🤣🤣

واقا راست میگن نباید حساس بشی حالا فک میکنه چه توفه ایه شوهره عوضیه من همه کار میکنه دیگه یواش یواش عادی شد برام اولا خیلی دعوا میکردم دیگه الان بیخیال شدم بخاطره پسرم بخاطره خانوادم که نذاشتن طلاق بگیرم انشالله که سره خواهراشم بیاد اونوقت میفهمه که عذاب دادن  یه نفریعنی چی