2789
واقا راست میگن نباید حساس بشی حالا فک میکنه چه توفه ایه شوهره عوضیه من همه کار میکنه دیگه یواش یواش ...

صد درصد میاد شک نکن.من خواهر دوستمو دیدم که نفرینش چطوری گرفت

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
عزیزم ناراحت شدم برات درک میکنم کامل چی میگی  ولی یه چیزی بهت میگم گوش کن  شاید چت کردن ...

خیلی شرایط سختی داشتم

از طرفی پدر شوهرم فوت کرده بود حال شوهرم خراب بود من خیلی ب روش نیاوردم 

ولی خیلی بهش فک کردم و عذاب کشیدم

خودشم میگ یه کنجکاوی بود قبول داره اشتباه کرده ولی ازش توقع نداشتم

ممنونم ازتون ان شاالله شما هم حال دلت خوب باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم تو حاملگی همین بلا سرم اومد خیلی سخت بود ولی سعی کن شاد باشی که بچت اسیب نبینه من الان پشیمونم خ ...

این کوچیکترین استرس من بود تو دوران بارداریم

خیلی تو بارداریم بخاطر فوت پدرشوهرم گریه کردم

الانم بند ناف دور گردن بچم پیچیده باید مواظب باشم

خیلی خسته شدم دیگ کاش تموم بشه این بارداری

همه این راه ها رو رفتم عزیزم.ولی اون کلا این مدلیه.دخترا هم بهش خیره میشن دیگ حالم بدتر میشه

قیافه شوهرت خوبه؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ایشلا بسلامتی  خیلی دلم واسه همجنسام میسوزه از هر نظر استرس دارن

عه پری امروزهرجامیرم میبینمت چه دل پری ازشوهرامون داریم😂😂😂😂لعنتیا😒😒😒

صد درصد میاد شک نکن.من خواهر دوستمو دیدم که نفرینش چطوری گرفت

پدر مادرش مثل کوه وایسادن پشتش بدونه اینکه کوچکترین نصیحتی کنن ۷مماه  رفتم قهر خیالشونم نیومدخدایا هیچ زنی رو با خیانت شوهرش امتحان نکن من توسن ۳۰سالگی کلا شکستم 

پدر مادرش مثل کوه وایسادن پشتش بدونه اینکه کوچکترین نصیحتی کنن ۷مماه  رفتم قهر خیالشونم نیومدخد ...

شب وروز مگه دروغه؟فقط بشین و تماشا کن

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

بچه هامن خیانت ازشوهرم ندیدم ولی بالای سه هزارعکس دخترتوگوشیشه مخصوصاشهلاقادریان😒تاعکس جدیدمیزاره با ذوق میادنشونم میده ،،،این بدرک.بعضی وقتام ازیه سری زن یادختراتعریف میکنه یامیگه دوس دخترقبلیم شبیه این بود اینم بدرک، ولی چن دفعه س من که بیرونم اون توماشین تامیام به ماشین نزدیک شم باتلفن که حرف میزنه قطع میکنه یبارگفتم خوشم نمیاد مشکوک میزنی گف بخدادوستمه.چن روزپیش بازم همون کاروکرد وباز گف داداشت بود یشماره داداشمم روتلفنش بود ولی ساعتشو چک نکردم بنظرتون دقیق توهمون تایمی که من برگشتم مکالمش تموم شد؟😒😒😒مشکوکه یانیس

عه پری امروزهرجامیرم میبینمت چه دل پری ازشوهرامون داریم😂😂😂😂لعنتیا😒😒😒

😂😂😂اره بخدا میخوام خفش کنم منو تنها گذاشته با ی بچه  خودش رفته قبل رفتنم دعوامون شد کلی بدوبیرا بارش کردم 

😂😂😂اره بخدا میخوام خفش کنم منو تنها گذاشته با ی بچه  خودش رفته قبل رفتنم دعوامون شد کلی بدوب ...

شوهرمن عروسیه😒،،،روزعیدی ازلجم دیوونه شدم رنگ گزاشتم صورتمواصلاح کردم میخوام برم حموم بعدشم ارایش کنم😂😂😂😂😂،،،نیادیه تهمت دیگم بزنه بهمون صلوات😔،جواب سوال بالاییمو میدونی

تو هم کاری کن ک همه مردا بهت خیره خیره نگاه کنن بعدش به شوهرت بی محلی کن تا خوووب بچزه  هیز اق ...

این کارو کردم چندبار.همش باهام دعوا می‌کنه.میگ میزنمشون فلان میکنم و .... ولی میتونم الکیه اگ دوسم داشت حواسش ب این و اون نبود