2777
2789
عنوان

چی کار کنم

178 بازدید | 18 پست

همه میگن خودتو کوچیک نکن بهش پیام نده حتی پروفایلت عوض نکن. ولی بعضیا هم میگن چون تو بهم زدی بهتره یه پیامی چیزی بفرستی . منم بهم نزدم فقط غیر مستقیم بیا خواستگاریم در حالی که مطمئن بودم قصدش ازدواجه. ولی هیچ خبری ازش نیست امیدوار بودم الان که تعطیله و عیده بید خواسکگاریم یا یه حرفی بزنه ولی بدون هیچ حرفی گذاشت و رفت کاش حداقل میگفت که من اشتباه میکنم کاش اصلا از اول پیام نمیداد کاش پروفایلای عاشقانه شو برمیداشت. خدایا دیگه صبرم تموم شده جلو مامانم هم ضایع شدم. الکی توروش میخندم میام تو اتاق گریه میکنم

باردار نیستم.  تصمیم گرفتم مثبت باشم و انرژی های مثبت جذب کنم. همه چی به زودی رو به راه میشه . خدایا ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه ازدواج زوری نمیشه اون خودش اگر میخواست حرفشو میزد  

مگه من زورش کردم به من پیام بده ابراز علاقه کنه اخه. اونم کسی که منو میشنات و میدونست اهل دوستی نیستم . میدونست بهش دل بستم.

باردار نیستم.  تصمیم گرفتم مثبت باشم و انرژی های مثبت جذب کنم. همه چی به زودی رو به راه میشه . خدایا ممنونم

ببین اگه قسمتتون باهم باشه حتی اگه اب بشه بره زیر زمین باهم ازدواج میکنید پس بسپار به خدا

خیلی حرفتون قشنگ بود 😍 به دلم نشست 

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
خیلی حرفتون قشنگ بود 😍 به دلم نشست 

اخه برا خودم اتفاق افتاد مثل همین دوستمون کلی گریه کردم که رفته ولی بعد یکسال اومد خواستگاری و باهم ازدواج کردیم 

من ایم اینو میذارم قسمت

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
اخه برا خودم اتفاق افتاد مثل همین دوستمون کلی گریه کردم که رفته ولی بعد یکسال اومد خواستگاری و باهم ...

چه خوب عزیزم . همیشه خوشبخت باشید. ممنونم که امیدوارم کردی. ولی صبرم تموم شده

چه خوب عزیزم . همیشه خوشبخت باشید. ممنونم که امیدوارم کردی. ولی صبرم تموم شده

مرسی عزیزم ببین همسر من اون زمان که قطع رابطه کرد و رفت بلافاصله رفت خاستگاری یه دختر که قسمتشون باهم نبود و دوباره برگشت سمت من

منم بهش گفته بودم بیاد خواستگاری که ترجیح داد رابطه رو قطع کنه و دقیقا حالم مثل الان تو بود ولی با این تفاوت که من جلو مامانم بلند گریه میکردم در این حد حالم بد بود

مرسی عزیزم ببین همسر من اون زمان که قطع رابطه کرد و رفت بلافاصله رفت خاستگاری یه دختر که قسمتشون باه ...

یعنی شما هیچ تلاشی برا برگشتش نکردین؟ ببخشیدا میپرسم میخوام ببینم کاری از دستم بر میاد برا خودم بکنم. طوری نشه بعدا بگم تقصیر خودم بود و تلاشی نکردم😭

یعنی شما هیچ تلاشی برا برگشتش نکردین؟ ببخشیدا میپرسم میخوام ببینم کاری از دستم بر میاد برا خودم بکنم ...

من خیلی حالم بد بود و ناجور از هم جدا شدیم بهش زنگ میزدمو گریه میکردم چون گفته بود نمیتونیم باهم ازدواج کنیم ولی بعد یک هفته دیگه گذاشتمش رو لیست رد و از اونجا دیگه اون شروع کرد به زنگ زدن 

منم مثل تو میخواستم همه تلاشمو بکنم 

اگه ادمی نیست که مغرور بشه و هوا برش داره بهش زنگ بزن و تلاشتو بکن که بعد به خودت نگی کاش تلاشمو میکردم 

یعنی شما هیچ تلاشی برا برگشتش نکردین؟ ببخشیدا میپرسم میخوام ببینم کاری از دستم بر میاد برا خودم بکنم ...

ولی بعد من خیلیییی ازیتش کردم یک سال نذاشتم بیاد خاستگاریم 

ولی بعد من خیلیییی ازیتش کردم یک سال نذاشتم بیاد خاستگاریم 

ممنون از راهنماییت . یکم آروم تر شدم