2777
2789
عنوان

همزاد😨😨😨

2488 بازدید | 26 پست

میگن اگه نوزادو ب اینه نشون بدی همزادش اذیتش میکنه تا اخر عمرش😨😨😨😨من دخترمو از همون اول همش ب اینه نشون میدادم بازی میکردم باهاش حرف میزدم اونم روبه روی اینه میخندید چیکار کنم؟واقعیته؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

خرافات محض!!!!

چیزی تحت عنوان  همزاد وجود نداره

اینا زائده تخیلات رمال ها و دعا نویس هاست

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرافات محض!!!! چیزی تحت عنوان  همزاد وجود نداره اینا زائده تخیلات رمال ها و دعا نویس هاست

خیالم راحت باشه؟؟؟چهارماهشه بعضی وقتا خیر میشه ب یه گوشه خونه میخنده و با دهنش صدا در میاره

خیالم راحت باشه؟؟؟چهارماهشه بعضی وقتا خیر میشه ب یه گوشه خونه میخنده و با دهنش صدا در میاره

ای جان دلم !!!

خیالت راحت راحت ....

براش آیت الکرسی و چهار قل بخون 😃

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خرافات محض!!!! چیزی تحت عنوان  همزاد وجود نداره اینا زائده تخیلات رمال ها و دعا نویس هاست

عزيزم همزاد تو قران گفته شده 

كدوم ايه يادم نيس 

ولي هست 

با نوزاد متولد ميشه 

يه همزاد خوب داره نوزاد يه بد 

عزيزم همزاد تو قران گفته شده  كدوم ايه يادم نيس  ولي هست  با نوزاد متولد ميشه  ...

اهل سنجاق زدن بهش هم نبودم چیکار کنم که سمتش نیان؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز