2777
2789
عنوان

همزاد😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2488 بازدید | 26 پست
خیالم راحت باشه؟؟؟چهارماهشه بعضی وقتا خیر میشه ب یه گوشه خونه میخنده و با دهنش صدا در میاره

نه بابا نی نی منم چهار ماهه بود اینجوری میکرد من که اصلا به آینه نشون ندادم

عزيزم همزاد تو قران گفته شده  كدوم ايه يادم نيس  ولي هست  با نوزاد متولد ميشه  ...

اصلا همچین چیزی  تو هیچ آیه و حدیث و روایتی نداریم

خواهشا تحقیق کنیم سر این موضوعات  و خرافات رو نپذیریم

ولی درباره جن آیه و سوره داریم

همزاد  نه !!!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزيزم همزاد تو قران گفته شده  كدوم ايه يادم نيس  ولي هست  با نوزاد متولد ميشه  ...

کار این همزادا چیه چیکار میکنن ؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

استارتر جان !!!!

دعا نویس ها معتقدن ؛  با انسان جنی متولد میشه ک باعث خیر و شر  و عذاب و ... ش میشه !!!!!

اینو بوجود آوردن  ک بعد  ب بهانه  دور کردن همزاد  از انسانها   دعا بنویسن  و منبع درآمد شون باشه

در اسلام  ما ب همزاد  هیچ اعتقادی نداریم  و  هیچ سندی  مبنی بر وجودش  در هیچ کدوم از کتب مون  نیست !!!!!

پس فکرتونو مشغول خرافات نکنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
استارتر جان !!!! دعا نویس ها معتقدن ؛  با انسان جنی متولد میشه ک باعث خیر و شر  و عذاب و ...

مرسی بخاطر اطلاعاتت😘

روايت رو كه مطمعنم سرچ كن كلي روايت مياد  ديگه خودتون ميدونيد !!!

عزیزم

روایت  باید ب لحاظ  منبع  و نقل کننده معتبر  باشه!!!!!

شما نهج البلاغه رو بخونید 

یک مورد خطبه  یا حدیث  یا روایت  نمی تونید  پیدا کنید !!!

از قرآن معتبر تر ؟؟؟؟  یک مورد  درباره همزاد  آیه  یا شرح و تفسیری مبنی بر وجود همزاد پیدا نمی کنید 

صرف شنیده ها ، ب چیزی  نظر ندیم.... دربارش تحقیق کنیم 

(( ببخشیدا البته دوست خوبم ))🤗

خواهر زاده ی من 12 سال همزاد داشت یه سید رفعش کرد الان 5 ساله راحتیم  خدا خیرش بده  ان ش ...

چجوری بود خواهر زادتون؟

چجوری بود خواهر زادتون؟

شبا جیغ و داد میزد و گریه میکرد پا میشد خونه رو دور دور میکرد هیشکی جلو دارش نبود 

صبحا هم خود ب خود صحبت میکرد میخندید با اینه صحبت میکرد و سردرد های شدید و کبودی ها و زخم های متعدد بدون دلیل براش بوجود میومد و کنترل ذهن نداشت خیلی جاها گفتن همزاد داره و باید دفع بشه ولی کسی نمیتونست کاری کنه میگفتن همزاد شر و از طایفه ی کافر هست 

ولی گوش شیطون کر الان خلاص شدیم

شبا جیغ و داد میزد و گریه میکرد پا میشد خونه رو دور دور میکرد هیشکی جلو دارش نبود  صبحا هم خود ...

شکر خدا  عزیزم ،الحمدالله دختر من مشکلی نداره انشالله بلایا از همگیمون ب دور باشه

خدا خاهرزادتو حفظ کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز