2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاین ی لحظه...

224 بازدید | 17 پست

بچه ها تصمیمم برا طلاق جدیه فقط پسرم نمیدونم میتونم قانونی بگیرم یا نه.بمیرمم حاضر نیستم بدمش دست شوهرم و خانوادش.توروخدا اگ کسی میتونه راهنماییم کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت مشکلی نداشته باش و نخواد نمی تونی بگیرش بیشتر فکر کن 

مشکلی نداره خبر مرگش.ازم متنفره منم همینطور.همش در حال بحث و دعواییم.دنیاش فقط خانوادشن.خودشو جر میده براشون.تا اعتراض میکنم میگه بتو ربطی نداره

مشکلی نداره خبر مرگش.ازم متنفره منم همینطور.همش در حال بحث و دعواییم.دنیاش فقط خانوادشن.خودشو جر مید ...

تو که انقدر بچه تو دوست داری و عاشقشی طاقت نمیاری دوریشو طلاق نگیر زندگی کن واسه خودت زندگی کن اونم بچسپ به خانوادش 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

نمیتونم دو کلام باش حرف بزنم.تو سری خور همه هست.دق و دلیش میریزه سر من.هیشکی براش ارزش قایل نیس.اما این ماروفدا بقیه میکنه.بی عرضه بی عرضه.دیروز با مامانش هم حرف میزدم میگفت هنوز پخته نشده.انشالله بسوزه جزغاله بشه پ‌کی میخاد پخته بشه

خدا شوهرتو لعنت کنه خبر مرگش برات بیاد...

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

پسرت چندسالشه؟؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

من شنیدم قانون جدید اومده دختربچه تا ۹ سالگی پیش مامانشه بعد خودش انتخاب میکنه.پسر رو نمیدونم ولی تو رو خدا حتما بچتو بگیر به هرقیمتی شده ‌‌مردا معمولا اگه مهریه رو بذاری اجرا با بچه معامله میکنن

انشالله.فقط میتونم ارزو مرگشو بکنم که با پسرم راحت زندگی کنم.پسرم سه سال و دوماهشه

الهی بمیرم بچه همه چی حالیش میشه الان...انشاالله هرچی بخیر و صلاحته پیش بیاد