بچه ها من و همسرم خيلي كنار هميم هميشه و همه جا اصلا هم از كمك كردن واسه همديگه كم نميزاريم ولي جديدا احساس ميكنم همسرم كاري تو خونه واسم ميكنه منت ميزاره تو خونه تكوني هميشه كمكم ميكنه امسالم خيلي كمك كرد ولي همش ميگف برو مرداي مردمو ببين هيچ كار نميكنن يا جديدا ميگه تو خونواده ما هيچ مردي تا حالا دس به سياه و سفيد نزده من اوليشم يا ميگه اين كارايي كه ميكنم نشونه زن ذليليمه من خيلي ناراحت ميشم چون هميشه با عشق واسم كاري ميكرد ولي الان يه كاري ميكنه همش اين حرفا رو ميگه فك ميكنين دليلي داره😕
شاید شوخی میکنه. شوهرم به شوخی همش میگه من آخرین مردی بودم که ازرواج کرد. هیچکس دیگه زن نمیگیره😂😂😂😂😂شانس آوردی...
فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اگه گفت چرا بگو بنای هر زندگی بر همکاریه. بگو تو برای من انجام نمیدی برای خودت و زندگی مشترک داری کار میکنی. بگو مثلا منم ازین به بعد فقط برای خودم غذا درست میکنم.
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
شوهرم تو خونه اگه بگم فلان كار انجام بده ميده اما تو خونه پدرش اگه بگم اون ليوان رو بده نميده از ترس خانوادش ك نگن زن ذليله
من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
طبیعیه دیگه یه نگا ب بقیه میندازه یه نگا به خودش .انسانه دیگه هر لحظه در حال فکر کردنه.خیلی ریلکس بگو ما هر کاری که برای هم میکنیم بخاطر وظیفه یا اجبار و چشم در اوردنو مردم نیست ما با عشق برای هم کار میکنیم ب هم کمک میکنیم اینم یه راه عشق ورزیدنه!