2777
2789
عنوان

منت كردن

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 22 پست
همه چى زير سر خانواده هاشونه شوهرم تو خونه اگه بگم فلان كار انجام بده ميده اما تو خونه پدرش اگه بگم ...

ااااااخ گفتیییییی

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
😁واقعا شايد زير سر مادرش باشه چون حرفاي اونو خيلي قبول داره

شک نکن

شوهر منن همینطوری تو کارا خونه بهم کمک میکرد

برام لوازم آرایشی میخرید 

خودش بهم پول میداد بهترین آرایشگاها برم 

حتی اگه دستش خالی باشه مثل همین دم عید ولی گفت حتما باید بهترین چیزارو بخری 

اما امروز بدجور دعوامون افتاد و فهمیدم از ی جایی ک مادر شوهرم بهش گفته خیلی داری ب زنت بها میدی 

انم اینجوری هوار شد سرم

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک نکن شوهر منن همینطوری تو کارا خونه بهم کمک میکرد برام لوازم آرایشی میخرید  خودش بهم پول م ...

واييي كه چقد بدن اين جور افراد منم خواهر شوهرم خيلي وقت پيشا ميگف برين خداتونو شكر كنين يه همچين شوهري گيرت افتاده😐من همش واسم سواله چرا من ازين حرفا به زن داداشم نميزنم در صورتي كه داداشم حتي ماست هم واسه زنش مايه ميزنه😁😂

ااااااخ گفتیییییی

خاك تو سرش كنن از ننش ميترسه

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
😂😂😂

بخدا جگرمو خون كرده  

مادرش از اون سليطه هاس اينم مثل موش اب كشيده ازش ميترسه جرات نداره يه ليوان اب دست من بده

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
خاك تو سرش كنن از ننش ميترسه

شوهر من حس میکنه خیلی به پرو پام جلو بقیه بپیچه و کارامو بکنه کوچیک میشه حقیر میشه.البته مامانشم کم کاره ای نیست.یبار داشت کفشمو واکس میزد اومد دید به من گفت وااااا تو چیکاره ای واستادی نگاش میکنی خوبه والا بیچاره خسته کوفته کفشاتو واکس میزنه توام نگاش میکنی.مرد مگه دست ب کفش زنش میزنه!!!یا هر کاری رو ببینه شوهرم میکنه سریع میگه تو پس چیکاره ای؟؟؟شوهرم ساندویچم بخوره بفهمه میگه تو پس چیکاره ای که پسر من غذای بیرون بخوره!انقد این چیزارو گفته که شوهرم دیگه کمتر پیش میاد کاری بکنه همه چیز رو وظیفه من میدونه والا چند بارم برگشته بهم گفته تو پس چیکاره ای؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
شوهر من حس میکنه خیلی به پرو پام جلو بقیه بپیچه و کارامو بکنه کوچیک میشه حقیر میشه.البته مامانشم کم ...

واى دقيقا مثل مادرشوهر و شوهر من

اينام همينجورن اگر شوهرم يه ليوان اب دستم بده مادرش خون ب دلش ميكنه شوهرمم جلو اونا هيچ كارى نميكنه از ترسش خاك بر سرش