2777
2789
عنوان

دل شکسته دخترم

1106 بازدید | 34 پست

امشب یهو دیدم دخترم گرفتس دختر طفل معصوم هفت سالم گفت مامان میای بغلم کنی تو تختم بخوابیم گفتم باشه گفت مامان من آرزومه بمیرم گفتم خدا نکنه این چه حرفیه الان شب عیده عوض اینکه دعا کنی خدا آرزوهاتو برآورده کنه این حرفا رو میزنی یهو زد زیر گریه و حرفایی زد جگرم کباب شد

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت هر چی دعا میکنم هر آرزویی میکنم برآورده نمیشه گفتم مگه چه آرزویی داری گفت همه جا دعا کردم حتی ستاره دنباله دار دیدم آرزو کردم که داداشم خوب بشه پش چرا خوب نمیشه چرا نمیتونه باهام بازی کنه چرا حرف نمیزنه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
گفت هر چی دعا میکنم هر آرزویی میکنم برآورده نمیشه گفتم مگه چه آرزویی داری گفت همه جا دعا کردم حتی ست ...

الهی قربون دل شکستش برم الهی که خدا بخاطر دل مهربون فرشتتونم ک شده داداششو شفا بده مگه مشکل پسرتون چیه

عزیز دلم، قربون اون دل‌ کوچیک گرفته اش

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ

خواهر زاده منم اتیسم .

با اینکه دوقلون دختر وپیر ولی دختره سالمه تازشم زبون داره ده متر ولی پسره حرف میرنه ها ولی خب واضح نیست چندتا کلمه کوتاه از کودکی میگه تا الان که ۷ سالشه.

هانیل هستم🤗❤