2789
عنوان

گه تو این عید...

333 بازدید | 20 پست

متنفرم از عید، همیشه برام عید مساوی بوده با تنهایی و فکر کردن به مشکلات و بدبختی، مسافرت که هیچ سالی نمیریم، آب و هوای شهرمون هم هرسال بده، امسالم که خواهر خانوم با شوهرشون میخوان تشریف بیارن پدر من درومده از غرغرهای مامانمو تمیزکاری و.... 

خواهرم خودش خوبه ولی چشمش به شوهرش که میخوره انقد تیکه میندازه، انقد شوخی مسخره میکنه، انقد چرت و پرت میگه و منو کوچیک میکنه که خدا میدونه! دیدین بعضیا جلو مردا یهو گل میکنن؟ 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

نه ندیدم من😐

اما بلانسبت شما دخترایی که به اصطلاح عقده ی شوهر کردن دارن بعدش که شوهر میکنن اینطوری میشن.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ندیدم من😐 اما بلانسبت شما دخترایی که به اصطلاح عقده ی شوهر کردن دارن بعدش که شوهر میکنن اینطوری ...

خب خواهر منم این مشکلو داشت 

یکی به من بگه امروزمیتونم دکلره کنم یا نه?روزای آخر پ.....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
توام چندبار جلو همون شوهرش تیکه هاشو جواب بده دیگه واسه خودشم شده بهت حرف نمیزنه

بعد جالب اینجاست که شوهرش هم وقتی می بینه خواهرم چی میگه و چیکار میکنه اونم جرات میکنه هر چی خواست به من بگه

😑😒

ببخشید

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بعد جالب اینجاست که شوهرش هم وقتی می بینه خواهرم چی میگه و چیکار میکنه اونم جرات میکنه هر چی خواست ب ...

خب معلومه شوهرش هم سواستفاده میکنه . یه کم باهاش جدی باش بهش نخند حساب کار میاد دستش 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
خب معلومه شوهرش هم سواستفاده میکنه . یه کم باهاش جدی باش بهش نخند حساب کار میاد دستش 

خدا کنه بتونم، بدم میاد ازشون، عزا گرفتم از حالا