2821
2789
عنوان

کمک کمک لطفا

143 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من 23بهمن سقط خودبه خودی داشتم سونو دادم بقایا نمونده بعد از 20روز باز رفتم یه سونو دیگه بدم واسه اطمینان و کیست و اینجور چیزا گفت خانم حامله ای و تاکید میکنم من اصلا رابطه ای که بشه حامله بشم نداشتم یعنی اصلا دخول نداشتم بی بی چک زدم بعد از یه ساعت مثبت شد همچین چیزی مگه داریمممم مگه میشهههه راهنمایی کنید تورو خدا من چون سقط داشتم فکر نمیکردم تخمک گذاری بشه لکه بینی هم دارم لطفا راهنمایی کنید

یـــکی اون بالا ھوامـــو داره  عاشقتمـــــ   خــدایـا

شایدکمی بقایاداری توسونودیده نشده به این زودی نه ساک تشکیل میشه که دیده بشه ونه حامله میشی

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم سقط کردم یکماه بعدش بی بی چک زدم مثبت شد. بعد دکتر گفت هورمون های بارداری طول میکشه تا از بدن خارج بشه واسه همین مثبت نشون داده.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
شایدکمی بقایاداری توسونودیده نشده به این زودی نه ساک تشکیل میشه که دیده بشه ونه حامله میشی

گفت بقایا یه تیکه گوشته که دیده نمیشه ولی  ضخامت اندومترت 14 ست و الان ساک حاملگی تشکیل نشده 

منم سقط کردم یکماه بعدش بی بی چک زدم مثبت شد. بعد دکتر گفت هورمون های بارداری طول میکشه تا از بدن خا ...

رفتم دکتر اونم از بتا داد قراره عصر برم واسه جوابش از دلشوره دارم میمیرم

منم سقط کردم یکماه بعدش بی بی چک زدم مثبت شد. بعد دکتر گفت هورمون های بارداری طول میکشه تا از بدن خا ...

چند مدت بعد از سقط پریود شدید و خون پریودی چه جوری بود لطفا ج بدید؟؟؟

شاید کیست پاره شده بوده اون موقع نه ساک بارداری پیش ی دکتر دیگه سونو بدید

گفت کیست نداری نمیدونم ساک بارداری اصلا تشکیل نشده بود

چند مدت بعد از سقط پریود شدید و خون پریودی چه جوری بود لطفا ج بدید؟؟؟

دوماه بعدش. خونریزیمم خیلی کم بود حتی پوشک هم نذاشتم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖