2777
2789
عنوان

لاغری شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکه سیب ناشتا بخور

دکتر گفت خیلی بده معده رو داغون میکنه

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

من خیلی لاغرم،ولی باز شکم دارم

هر روز هم حلقه می زنم چند ماهه،ولی هیچ تأثیری نداشته

از چاقی،فقط چاقی شکمیش به ما رسیده😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
گلم اگه وزن کنی شکمتم اب میشه  یه ۷کیلوکم کن خیلیییی تاثیرداره  دورمچتومیدونی؟

نه دور مچ نمیدونم لاغر نمیشم هر چقدر ورزش میکنم یه مشکلی دارم نمیتونم گشنه بمونم

عشق های امــروزی بی نامقابل انتقال به غیر و معاف از احساس می باشند 🙄 
بخاطر چربیای شکمت پلی کیستیک شدی عزیزم اینا آب شه ایشالا پلی کیستیکتم اوکی میشه چارش پیاده روی تند ه ...

ورزش میکنم ولی بزرگترم شده تازه😔

عشق های امــروزی بی نامقابل انتقال به غیر و معاف از احساس می باشند 🙄 
۱۶۶ ۷۲

وزنت هم بد نیستا

من 54 بودم قد 160 یکی دو ماهه شکمم قشنگ داره بزرگ میشه 2 -3 کیلو هم بیشتر شدم اما فقط شکمم بده   

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

پیاده روی تند روزی نیم ساعت باعث چربی سوزی در ناحیه شکم و پهلو میشه،درکنارش برنج و نون لواش خیلی کم باید مصرف شه بجاش مواد غذایی پروتیین دار جایگزین شه،اگر با این روش پیش برید دوماهه شکمتون آب میشه