2821
2789
عنوان

داستان زندگیم...

2303 بازدید | 6 پست

خواستم داستان زندگیمو بهتون بگم

من تک فررندم و ۱۸ سالمه

از گفته ی مامانم :مامان و بابام ب صورت سنتی با هم ازدواج کردن و اینکه مامانم اصلا بابامو دوس نداشت

بابا بزرگم(پدر مامانم ) بخاطر این مادرمو عروس بابام اینا کرد چون وضع مالی بابام اینا خوب بودو اینا

خلاصه بابام ی پسری بود ک مسئولیت پذیر نبود همش از ننه باباش پول میگرفو کلا بچه خوبی نبود حتی سیگار هم میکشید خلاصه اینا ازدواج کردن

بابام سراغ مواد رف سر هر کاری ک میرفت میومد بیرون مسئولیت پذیر نبود و بفکر زن و زندگیش نبود

خلاصه من ب دنیا اومدم و باز هم بابام همون طوری

چیزایی ک خودم دیدم و از این زندگی فهمیدم: از وقتی یادمه شاهد دعوای مامان و بابام بودم خیلی کم پیش میومد  ک باهم خوب باشن البته روزای خوب هم بود ولی روزای بد بیشتر...

این دعوا و درگیری چن سالی طول کشید چه دعواهایی ک نشد و من دیدم با اینک بچه بودم سنی نداشتم

ب جای اینک منو ببره شهربازی و  باهام بازی کنه مهر پدریشو بهم ابراز کنه هر روز دعوا بود هر روز گریه و زاری

بارها بارها میرف کمپ ولی باز شروع میکرد

۱۴ سالم شد از بس  بهم استرس وارد شده بودو غصه میخوردم  یه بیماری گرفتم اسمش پمفیگوس ولگاریس  یه بیماری پوستی ک تاول میزنه رو پوست بعد میترکه و زخم میشه خیلی بیماری بدی بود

(دکترم گفته بود تو کل ایران فقط ۴ نفر تو سن تو دچار این بیماری شدن..دیگ اوج بدشانسی بود...)

مامانم وقتی دید من نباید بهم استرس وارد شه اقدام کرد ب طلاق

خلاصه ی چن سالی درگیر طلاق بودو بالاخره الان دو ساله طلاق گرفته‌...

اگولی پگولی 💓😻

و از بابام خلاص شد

اینو بگم ک بابام ارث داش زمین داش خیلی چیزا داش همشو فروخت دود کرد فقط ب من ۱ تومن داد

الان فقط ی زمین داره ک اونم میخاد بفروشه

تازگیا هم رفته کمپ و ترک کرده ب گفته خودش میگ ترک میکنم ولی من ک باور نمیکنم

مامانم ی جایی کار میکنه و حدودا در ماه یه ۷۰۰ تومنی در میاره و خرج زندگیمونو در میاریم

از خوبی های مامانم هر چقد  بگم کم گفتم  یعنی هر چی بخام برام فراهم میکنه تاحالا نشده بزاره من حسرت چیزی رو بخورم  الانم بیماریم خوب شده و رو ب بهبودم و سراغی از تاولا نیس یکی دوساله ک خوبم

ولی هنوز ی چیزی هس ک کم دارم

ی چیزی ک خریدنی نیس..

🙂مهر و محبت پدره ک من ندیدم

بابام هیچ وقت برام پدری نکرد همش غصه همینو میخورم از خدا میخام هیچ دختری مثل من نباشه

الان ک اینارو میگم اشکام سرازیر شدن

خیلی سخت ب گریه میام

ولی وقتی میبینم دختر داییم چقد باباش اینو دوس داره و بهش محبت میکنه حسودیم میشع

خلاصه خاستم زندگیمو واس یکی بگم و یکم خالی شم

تو این سال جدیدی ک میاد ایشالا هیچ کس اینجوری نباشه و هیچ غمی تو دلتون نباشه دوستان ❤️💜

اگولی پگولی 💓😻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخی عزیزم اره خیلی سخته میفهممت

ب حق این روزای عزیز بهترین سال رو تجربه کنی و پر از ارامش ووخوشی باشه برات

برای نینی منم دعاکنین😙

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗